Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
SundsvallSweden
Sundsvall, Sverige

Väldigt fint hotel med fantastisk personal!

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 15 okt. 2023från mobil enhet
Hotellets favoritomdöme
Vi bodde här en vecka. Väldigt bra hotell med fantastiskt läge vid stranden. Två poolområden där solstolarna vid invity poolen var den mysigaste i mitt tycke .

Fina rymliga rum med balkong med utsikt . All inclusive var över förväntan med varierad mat i buffé restaurangen och du hade också fri tillgång till maten i poolbaren . Stort utbud av drinkar där du kunde välja vilken gin, whisky eller annat du ville ha, kända märken inte bara spanska. Helt klart värt kostnaden .

Det allra bästa var ändå personalen , supertrevliga och det märktes att de hade roligt och trivdes på sitt arbete!
Datum för vistelsen: oktober 2023
Resetyp: Reste som ett par
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Atención Clientes Don Gregory, Atención al cliente/recepciónDon Gregory by Dunas, svarade på det här omdömet
Svarade 18 okt. 2023
Dear guest,

Thank you very much for choosing our hotel and for taking the time to write this positive review for us and future guests.

We are very pleased that you had a lovely stay with us and that you enjoyed the location, pools, rooms and variety of drinks and foods offered by our hotel. Furthermore, we thank you for complementing our staff in particular. We are very proud to read that and we will gladly pass your compliments on to our team.

We hope you had a good journey home and we would be happy to welcome you as our guest again one day.

Best regards,

Pamela
Guest Experience
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
Bli belönad med One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
0.6 km från Don Gregory by Dunas
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.6 km från Don Gregory by Dunas
Pool
Precis vid stranden
Bli belönad med One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
0.2 km från Don Gregory by Dunas
Kostnadsfritt wifi
Pool
Bli belönad med One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
0.9 km från Don Gregory by Dunas
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Piscina
  • Priceline
  • Agoda.com
  • ZenHotels.com
0.2 km från Don Gregory by Dunas
Pool
Bar/lounge
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    1 240 kr
  • Algotels
1.1 km från Don Gregory by Dunas
Pool
Precis vid stranden
  • eDreams
  • Priceline
  • StayForLong
1.3 km från Don Gregory by Dunas
Pool
Precis vid stranden
Visa fler hotell i San Agustín
Omdömen (1 551)
Filtrera omdömen
1 551 resultat
Medlemsbetyg
1 040
329
122
33
27
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 040
329
122
33
27
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 551 omdömen
Omdömet skrevs 12 april 2022

Rent och fräscht och underbar personal. Det är nära att ta sig dit man vill och en härlig vy ut mot havet.
Låg med balkongdörren öppen och lyssnade på havet när man skulle sova. Underbart.
Maten blev inte enformig trots att vi var där i 14 dagar.

Datum för vistelsen: mars 2022
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
1  Tack JanniceUme
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Atención Clientes Don Gregory, Atención al cliente/recepción på Don Gregory by Dunas, svarade på det här omdömetSvarade 13 april 2022
Google-översättning

Dear Jannice,

Thank you for choosing Don Gregory by Dunas for your vacation and for taking your time to evaluate this place. We are happy to hear that this hotel, the location, the gastronomic offer as well as our staff met your expectations completely.

We hope your return was pleasant and it would be a pleasure for us to welcome you once again in the future as our guest.

Kind regards,

Monja
Guest Experience

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 april 2022 från mobil enhet

Jättefint hotell med fantastiskt läge precis vid stranden. Underbar utsikt från balkongen. Supertrevlig o proffsig personal i restaurang, poolbaren o lobbyn. Rena o fräscha rum. Varierande o god all-inclusive meny både till lunch o middag för stort sällskap på 11 personer. Kommer gärna tillbaka 😊

Datum för vistelsen: mars 2022
Restyp: Reste med familjen
1  Tack Road20955840803
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Atención Clientes Don Gregory, Atención al cliente/recepción på Don Gregory by Dunas, svarade på det här omdömetSvarade 9 april 2022
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for taking some of your precious time to write a feedback about our hotel Don Gregory by Dunas. We are happy to hear that you had such a wonderful time at our hotel and that you were able to enjoy our location right next to the beach as well as our gastronomic offer. Good to hear that our service met your expectations completely!

We thank you for your kind words and hope to welcome you again soon in our hotel.

Kind regards,

Monja

Guest Experience

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 mars 2022

Fantastiskt läge direkt vid stranden. Rena, rymliga, fina rum, med underbar havsutsikt från balkongen. Generös, god och varierad allinclusive- buffe med trevliga teman. Hela personalen är oerhört serviceinriktad - alla ansträngde sig för att hela familjen på 11 personer skulle kunna sitta tillsammans. Hela personalen gav som sagt bästa servicen - men jag vill särskilt lyfta fram kvinnan som tog emot oss till middagen och framför allt Yosvani som alltid glad och trevlig fixade goda drinkar efter allas önskemål. Vårt sällskap bestod av tre generationer, däribland 6 ungdomar som är +/- 20 år - samtliga tyckte att mormor/farmor hade valt det bästa hotellet.

Datum för vistelsen: mars 2022
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack 817harrieth
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Atención Clientes Don Gregory, Atención al cliente/recepción på Don Gregory by Dunas, svarade på det här omdömetSvarade 22 mars 2022
Google-översättning

Dear guest,

We are so happy to hear you had such a wonderful vacation with us and were able to enjoy our varied buffet options in our restaurant and the wonderful views all around the hotel. On behalf of the entire hotel team, it has been a pleasure to welcome you for a few days, We are glad to know that you have perceived the affection that we want to transmit to our clients during their vacations.
We hope you had a safe trip home and are happy we had you as our guests.

See you soon!

Nestor

Guest Experience

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 mars 2022 från mobil enhet

Fantastiskt läge, god mat, supertrevlig personal som fick oss att känna oss väl omhändertagna och de servade oss fantastiskt. All inclusive var toppen för vårt stora sällskap på 11 personer. Vädret var också på vår sida och vi njöt. Sol, poll och god mat.

Datum för vistelsen: mars 2022
Restyp: Reste med familjen
Tack C192WOjessicah
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Atención Clientes Don Gregory, Atención al cliente/recepción på Don Gregory by Dunas, svarade på det här omdömetSvarade 12 mars 2022
Google-översättning

Dear C192WOjessicah,

Thank you very much for your comment after his recent stay at Don Gregory by Dunas.

It is a pleasure to receive opinions like yours to continue working with the enthusiasm and effort that we put in every day. I will pass on your opinion to the rest of the staff.

We are very happy that all the group enjoyed your stay with us and we hope to see you soon, receive a cordial greeting,

Nestor T.

Guest Experience

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 februari 2022 från mobil enhet

Jättefint välskött hotel med fin utsikt över havet från rummet.
Trevlig personal som ansträngde sig mycket för att tillgodose vårt behov av specialkost.
Ett tips är att boka premium rum då man bor högre upp och har tillgång till terasser med stora solsängar.
Att det är barnfritt är ett stort +

Datum för vistelsen: oktober 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Maps66789167171
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Atención Clientes Don Gregory, Atención al cliente/recepción på Don Gregory by Dunas, svarade på det här omdömetSvarade 21 mars 2022
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you very much for sharing your kind opinion with us and with our future guests also on this platform. We are very proud that we have met your expectations, especially regarding to the staff who have helped you with the special diet. The goal of our team is to make each stay a memorable experience and to make guests feel at home so that they can remember their time in San Agustín.
It will be a pleasure to welcome you back to our hotel.

Kind regards,

Nestor

Guest Experience

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen