Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Hill side villa with magical views”
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
9 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
9 sovrum, 6 badrum, för 36
San Agustín, Maspalomas, Gran Canaria, Kanarieöarna

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 9 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

erikk902
Stockholm, Sverige
Nivå 2 Skribent
5 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 hjälpsamhetsröster
“Hill side villa with magical views”
Omdömet skrevs 20 november 2020 för en vistelse i december 2019
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Tänk dig en semester bestående av det absolut bästa.
Här har du nära till ALLT DU BEHÖVER och utsikten kan troligtvis inte slås av något annat hus i världen (min åsikt).
När jag är på Kanarieöarna brukar jag sola, bada, springa, vandra, klättra, spela tennis och njuta av fantastisk mat. Villa Violetta är byggd på en platå ovanför San Agustin där allt underbart finns på promenadavstånd.

Den privata poolen har panoramautsikt med solnedgång och minimal insyn. Invid poolen finns en grill och massa yta.
Det enda jag saknade sist jag var här var att ägaren stängt av hissen mellan de fyra våningsplanen. Dumsnålt? Ja, kanske, du kommer dock känna av lyx på femstjärnig Kanarieö-nivå.

Datum för vistelsen: december 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Howard S
Nivå 1 Skribent
4 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 27 oktober 2021 för en vistelse i oktober 2021
Google-översättning

Datum för vistelsen: oktober 2021
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
sanderd80 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 22 september 2021 för en vistelse i september 2021
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2021
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
P4394MQer ...
2 omdömen
Omdömet skrevs 22 maj 2021 för en vistelse i maj 2021
Google-översättning

Datum för vistelsen: maj 2021
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
dartiles9 ...
Las Palmas, Kanarieöarna, Spanien
Nivå 5 Skribent
44 omdömen
11 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 54 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 13 maj 2021 för en vistelse i maj 2021
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: maj 2021
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt