Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
245 US$
199 US$
Priceline
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Dream One(Agia Paraskevi)
93 US$
Agoda.com
Se erbjudande
179 US$
158 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
524 US$
134 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Acropol Hotel(Chalandri)
Kostnadsfri avbokning till den 27/07
77 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Boka nu, betala på plats
93 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
185 US$
147 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Lepa Kuca(Spata)
Booking.com
Se erbjudande
Det finns ingen tillgänglighet hos våra partner på dina datum
Omdömen (4 626)
Filtrera omdömen
4 626 resultat
Medlemsbetyg
2 328
1 542
512
158
86
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
2 328
1 542
512
158
86
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 4 626 omdömen
Omdömet skrevs 7 augusti 2016

Vårt stopp på Sofitel blev kort eftersom vi bodde där p.g.a. flygförsening men vi fick ett bra intryck.
Rummen är helt okej med lite originellt med badkar och dusch i ett rum i badrummet.
Vi åt middag på hotellet som hade en bra buffé trots att det var mitt i natten.
Mycket bra frukostbuffé
Personalen är mycket trevlig och gör ett bra jobb.

  • Bodde här: juli 2016, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Peter O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
George S, General Manager på Sofitel Athens Airport, svarade på det här omdömetSvarade 11 augusti 2016
Google-översättning

Dear valuable guest,

We would like to thank you for your feedback following your stay in our hotel. My team and myself appreciated to learn that you enjoyed your short stopover and especially the overall quality of our accommodations as well as your dinner and breakfast experiences.
We do value your patronage and look forward to welcoming you back to Sofitel Athens Airport on next occasions.

Best regards,

George Stavrou

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juni 2016

Det finns flygplatshotell och så finns det flygplatshotell. Sofitel på Atens flygplats ser till det yttre förvisso ut som alla andra i sin genre, men nu har jag bott här tre gånger och trivs alltid. Läget 100 meter från ankomsthallen är perfekt.
Vid det här tillfället hade vi turen att bli uppgraderade gratis. Jag och min kollega fick var sin svit på hotells översta våning. Två stora luftkonditionerade rum med gott om yta. Mysigt är fel ord, men absolut trivsamt. Och så frukosten. Pricken över i. En stor buffé som allt tänkbart och givetvis även goda grekiska delikatesser i överflöd.
Hotellet är det perfekta stoppet på väg från Europa ut till den grekiska övärlden.
Jag kommer definitivt att komma tillbaka.

  • Bodde här: maj 2016, reste i arbetet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Ringson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cyril M, General Manager på Sofitel Athens Airport, svarade på det här omdömetSvarade 15 juni 2016
Google-översättning

Dear valuable guest,

We would like to thank you for your loyalty to Sofitel Athens Airport. It is a pleasure to learn that you always enjoy your experiences in our hotel and especially our American buffet breakfast offer combined with Greek specialities.
We do value your patronage and look forward to welcoming you back to our hotel on your next stopovers in Athens in order for you to have many more enjoyable experiences with us.

Best regards,

Cyril Manguso

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 februari 2016

Det är andra gången som jag bor här. Och jag trivs. Sofitel på Atens flygplats bjuder ett bra affärshotell med utmärkt service. Missa inte den trevliga poolen allra högst upp i hotellet (även om jag själv inte har haft möjlighet att testa den).
Middagen på hotellet (restaurangen intill lobbyn)var okej, men absolut inte mer. Frukosten är dock utmärkt med mycket att välja mellan.
Hotellet har ett utmärkt läge, alldeles mitt emot ankomstterminalen.
På det hela taget så rekommenderar jag hotellet.

  • Bodde här: januari 2016, reste i arbetet
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Ringson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cyril M, General Manager på Sofitel Athens Airport, svarade på det här omdömetSvarade 11 februari 2016
Google-översättning

Dear valuable guest,

We would like to thank you for having taken the time to share your experience following your stay at Sofitel Athens Airport. We were delighted to learn that you enjoyed our facilities and services and that you had a memorable experience in our hotel.
Additionally, we took notice of your remark regarding your dining experience in the restaurant.
We thank you once again for your positive comments that enhance the motivation of our teams and look forward to welcoming you back to our hotel on future opportunities.

Best regards,

Cyril Manguso

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 november 2015

Vi hade en tidigt flyg så jag vi bokade 1 natt här. Vi hade ett excustoitive rum vilket var helt okej ingen speciellt alls. Loungen var absolut ingen speciellt så fortväntade dig inte värsta. Sängen är jätte skön som alltid med Sofitel. Frukosten var bättre än väntat faktiskt. Vi hade gratis Wi-Fi också.Det bästa var att flygplatsen var exakt utanför

  • Bodde här: november 2015, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack KhaledSahli88
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cyril M, General Manager på Sofitel Athens Airport, svarade på det här omdömetSvarade 6 november 2015
Google-översättning

Dear valuable guest,

My team and myself would like to thank you for your feedback following your recent stay. It is a pleasure to learn that you enjoyed the comfort of your bed as well as the quality of your breakfast, hotel's location as well as the free Wi-Fi service. We do value your patronage and look forward to welcoming you back to our hotel on your future stopovers in Athens.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 september 2015

100 meter från flygplatsen är Sofitel ett bekvämt alternativ om man behöver övernatta inför flygresan. Hotellet har alla bekvämligheter man kan önska. Inomhuspool, bra restaurang, välutrustade rum med fullproppad minibar. En skön avslutning på Greklandssemestern.

  • Bodde här: september 2015, reste med vänner
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Rolf M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cyril M, General Manager på Sofitel Athens Airport, svarade på det här omdömetSvarade 10 september 2015
Google-översättning

Dear valuable guest,

Thank you for choosing Sofitel Athens Airport for your overnight stay in Athens and for your comments. My team and myself appreciated to learn that you enjoyed the overall services and facilities provided. We do value your patronage and look forward to many opportunities of welcoming you back to our hotel in the future.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen