Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“The place where I always want to go”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
10 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
5 sovrum, 10 badrum, för 15
Aguas Buenas, provinsen San Jose

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 10 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Costa Rica
Omdömet skrevs 24 november 2013 för en vistelse i februari 2012
Google-översättning

Datum för vistelsen: februari 2012
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Rekommenderas för:
En romantisk resa Luttrade resenärer
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Liberia
Omdömet skrevs 29 juli 2013 för en vistelse i juni 2012
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juni 2012
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Rekommenderas för:
En romantisk resa Luttrade resenärer
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
USA
Omdömet skrevs 14 juli 2013 för en vistelse i juli 2013
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juli 2013
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Rekommenderas för:
En romantisk resa Luttrade resenärer
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
MADRID
Omdömet skrevs 24 november 2013 för en vistelse i februari 2008
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: februari 2008
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Rekommenderas för:
En romantisk resa Luttrade resenärer
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt