Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Publicera
Inkorg
“Perfect base for exploring”
andra resenärer har bokat det här boendet

Omdöme om Brackendale

Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
19 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Stuga -
2 sovrum, 1 badrum, för 5
St. Peter, Jersey, Kanalöarna

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 19 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

R8957POdi ...
Wakefield, Storbritannien
Nivå 3 Skribent
10 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 23 juni 2019 för en vistelse i juni 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 25 2019
Many thanks for your very kind words about Brackendale & us as hosts, much appreciated. We are both really pleased you had a lovely time in Jersey & enjoyed Brackendale as your base whilst on holiday. All the best for the future & hope to welcome you back to Brackendale one day.
Regards Steve & Lisa x
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Mary D
Chester, Storbritannien
Nivå 3 Skribent
13 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 10 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 16 juni 2019 för en vistelse i juni 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 17 2019
Hi Mary Chris, thank you for taking the time to review Brackendale. We are both delighted you liked your accommodation & would love to welcome you back in the future.
Regards Steve & Lisa
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Vacation1 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 22 maj 2019 för en vistelse i maj 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: maj 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
maj 24 2019
Many thanks for your kind words ref Brackendale. We are both pleased you enjoyed your stay at Brackendale & your time in Jersey.
Thanks for taking the time to review Brackendale, we would love to welcome you back in the future
All the best Steve & Lisa
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Allyson O
1 omdöme
Omdömet skrevs 15 maj 2019 för en vistelse i maj 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: maj 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
maj 26 2019
Thank you for taking the time to review Brackedale, much appreciated. We are glad you had a lovely holiday whilst here in Jersey.
We would love to welcome you back soon.
All the best Steve & Lisa
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
MJTNJT
Vancouver, Kanada
2 omdömen
Omdömet skrevs 5 april 2019 för en vistelse i april 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 7 2019
Many thanks for taking the time to review Brackedale, we are both pleased you liked your accommodation & your time in Jersey.
Regards Steve & Lisa
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt