Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jättemysig sommarrestaurang”
Omdöme om Oxelo Krog

Oxelo Krog
Rankad som nr 5 av 14 Restauranger i Oxelösund
Prisklass: 9 US$ - 24 US$
Kök: Fisk och skaldjur, Svenskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Lokal mat, Vacker utsikt
Middagsalternativ: Uteservering
Beskrivning: I den gamla sjömanskrogen serveras hemlagad mat, delikata bakverk. Dagkonferenser, Lunch-och Middagsbeställningar, Catering, Take Away. Det går även att boka sin egen punchveranda i Kristineberg med egen altan, plats för mellan 20-25 personer. Fullständiga rättigheter! Vi arrangerar även midsommarfirande, Lax & Räkbuffé, Musikkvällar och Julbord Uteservering i naturbacke med utsikt över farleden.
Omdömet skrevs 7 mars 2018

Åt lunch en vacker sommardag på detta trevliga ställe. Vi var fyra vuxna och två barn som åt lunch och njöt av den vackra utsikten över hamnen. Bra mat i trevlig miljö. Vi valde att sitta ute eftersom vädret var fint då vi var där. Maten var bra och servicen likaså.

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Björn-Erik L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Liz B, Informationsansvarig på Oxelo Krog, svarade på det här omdömetSvarade 23 april 2018

Tack så mycket för dom fina orden!
Välkomna tillbaka!
Med vänlig hälsning
Liz

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (27)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 27 omdömen

Omdömet skrevs 20 september 2017 från mobil enhet

Jätte mysigt fik i gamla Oxelösund. Perfekt för fika med familjen. Underbara bakverk. Lunch finns med. Med en underbar utsikt. Det ända minus är att det är rätt dyrt. En fika för familjen går på flera hundra kronor. Hade det vart billigare hade stället fått en 5 a.

Tack Annlee A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Liz B, Informationsansvarig på Oxelo Krog, svarade på det här omdömetSvarade 23 april 2018

Tack så mycket för din recension.
Då vi bakar och lagar all vår mat från grunden själva med de bästa råvarorna,
kan det bli lite dyrare.
Med vänlig hälsning
Liz

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2017 från mobil enhet

Fantastiskt läge med mycket att titta på. Vi tog varsin smörgås och de var mycket matiga och på gott färskt bröd. Ansjovisen var förvisso sill men den bästa ansjovisinlagda sill min make smakat och då har han jobbat sas i branschen. Vi saknade skugga/parasoll då det var en varm och solig dag. Nästa gång tar vi med paraply!

Tack Sverigetur
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Liz B, Kundansvarig på Oxelo Krog, svarade på det här omdömetSvarade 25 juli 2017

Tack för Er recension, den gör oss glada.
Vi har parasoll, bara att säga till i kassan eller någon som jobbar hos oss. På grund av att vi ligger så högt är vi tvungna att ta in parasollen när det blåser, som det tyvärr har gjort ganska mycket den här sommaren.
Hoppas vi ses snart igen!
Med vänlig hälsning,
Liz

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2017

Trevlig kväll med god räk och laxfrossa och livemusik i fin skärgårdsmiljö! Priset för vinet var dock rätt saftigt.

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 20Koraller
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Liz B, Kundansvarig på Oxelo Krog, svarade på det här omdömetSvarade 25 juli 2017

Tack för Er recension.
Vi har vin från 195:-/flaska 75cl, finns även 1/2 flaskor och 1/4 flaskor.
Sen finns det även dyrare sorter.
Med vänlig hälsning,
Liz

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juni 2017 från mobil enhet

Vi njöt av goda tårtor medan dottern åt pannkakor med glass och frukter. Tyvärr var inte vädrets makter med oss då utsikten var jätte fin och uteserveringen var utspridd på bergknallen. Väl värt ett besök! Vi åkte hit bara för att fördriva tiden och blev positivt överraskade.

Tack rockytrebor
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Liz B, Kundansvarig på Oxelo Krog, svarade på det här omdömetSvarade 5 juli 2017

Tack så mycket för dom fina orden, hoppas ni kommer en dag när solen skiner.
Med vänlig hälsning
Liz

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Oxelo Krog tittade också på

Oxelösund, Södermanlands län
Oxelösund, Södermanlands län
 
Oxelösund, Södermanlands län
Oxelösund, Södermanlands län
 
Oxelösund, Södermanlands län
Nyköping, Södermanlands län
 

Besökt Oxelo Krog? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt