Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best Hotel Ever!”
Omdöme om MainStay Suites

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 6 sidor till!
MainStay Suites
Rankad som nummer 28 av 87 hotell i Knoxville
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs oktober 8 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Shawn S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MainstaySuitesTN565, Manager på MainStay Suites, svarade på det här omdömetSvarade oktober 16 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (384)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

371375 av 384 omdömen

Omdömet skrevs oktober 5 2012
Google-översättning

  • Bodde här: September 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Joe L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MainstaySuitesTN565, Manager på MainStay Suites, svarade på det här omdömetSvarade oktober 16 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 27 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: I like the rooms that look out the front so I can keep an eye on my vehicle.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: September 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack sladsa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MainstaySuitesTN565, Manager på MainStay Suites, svarade på det här omdömetSvarade september 29 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 27 2012
Google-översättning

  • Bodde här: September 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack trips212
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MainstaySuitesTN565, Manager på MainStay Suites, svarade på det här omdömetSvarade september 29 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 23 2012 från mobil enhet
Google-översättning

  • Bodde här: September 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack filickar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MainstaySuitesTN565, Manager på MainStay Suites, svarade på det här omdömetSvarade september 26 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Knoxvillehotell
0,4 km bort
Best Western Knoxville Suites
0,5 km bort
Comfort Suites Knoxville
Comfort Suites Knoxville
Nr 30 av 87 i Knoxville
290 omdömen
0,5 km bort
Sleep Inn North Knoxville
Sleep Inn North Knoxville
Nr 47 av 87 i Knoxville
212 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
22,3 km bort
Country Inn & Suites By Carlson, Knoxville West
15,9 km bort
Best Western Plus Cedar Bluff Inn
18,1 km bort
Candlewood Suites Knoxville
Candlewood Suites Knoxville
Nr 36 av 87 i Knoxville
144 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt MainStay Suites? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om MainStay Suites

Adress: 144 Merchant Dr, Knoxville, TN 37912-3501
Telefonnummer:
Region: USA > Tennessee > Knoxville
Bekvämligheter:
Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Pentry Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Sviter Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 28 av 87 hotell i Knoxville
Prisklass: 694 kr - 922 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:2,5-stjärnigt — MainStay Suites 2.5*
Antal rum: 86
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med TripOnline SA, Hotels.com och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med MainStay Suites. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt