Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Room for two families with kids and easy drive to ...”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
22 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
5 sovrum, 3 badrum, för 12
Narragansett, Washington County, Rhode Island

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 22 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

clairelee ...
Winter Springs, Florida
Nivå 6 Skribent
224 omdömen
38 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 173 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 27 juli 2019 för en vistelse i juli 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 7 2019
Thanks for the review. I'm so glad that you had a good time at the house. Each year I work to improve the experience. I would welcome any criticism.

Seeing deer is always a fun thing for children. The rabbits are a staple. Too bad you didn't get to see an Osprey carrying fish back to the nest.

Enjoy the rest of your summer.
Henry
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Deb B
Falmouth, Massachusetts
Nivå 1 Skribent
4 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 9 juli 2019 för en vistelse i juli 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 22 2019
Deb, It is my pleasure to have you. My wife and I are super happy that you had such a good time. Thanks for the review.

Enjoy the rest of your summer.

Henry
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
lijodo73
Westford, Massachusetts
1 omdöme
Omdömet skrevs 17 juli 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 18 2018
Thanks for the review. You were a very good guest. Enjoy the rest of your summer.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Traveler7 ...
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 18 september 2017 för en vistelse i juli 2017
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juli 2017
Din ålder 25-34
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
cathyd991
Philadelphia, Pennsylvania
1 omdöme
Omdömet skrevs 24 augusti 2017 för en vistelse i augusti 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 17 2017
Thanks for the review Kathy. Such kind words. :) We'd love to have you back any time. Stay in touch. Hope the rest of your summer was terrific.
Henry
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt