Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Perfect for laid back weekend away!”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
22 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
5 sovrum, 3 badrum, för 12
Narragansett, Washington County, Rhode Island

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 22 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Mariafair ...
Nivå 2 Skribent
4 omdömen
Omdömet skrevs 22 augusti 2016 för en vistelse i augusti 2016
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2016
Standard Rum
Läge Renlighet
Service
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 14 2016
Maria,

I didn't get a chance to thank you for the review. Contact me through cell phone if you want to stay again. I'm planning on adding a/c to upper floors too.

Henry
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Weezyday
Providence, Rhode Island
1 omdöme
Omdömet skrevs 1 augusti 2016 för en vistelse i juli 2016
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2016
Resegrupp: Vänner
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 2 2016
It was my pleasure to help a fellow property owner. I'm certain you would do the same for someone else.

Thanks for the kind words.

Henry
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
lngrant
Boston, Massachusetts
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 31 augusti 2015 för en vistelse i augusti 2015
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: augusti 2015
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Great design for being together at home
Resegrupp: Vänner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Äldre resenärer
Familjer med småbarn Större grupper
Personer med husdjur
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sowminim
Coventry, Rhode Island
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 29 juli 2014 för en vistelse i juli 2014
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juli 2014
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Location and the yard.
Gillade minst: Would have liked an iron & iroing board.
Resegrupp: Övrigt
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
NY
Omdömet skrevs 14 mars 2014 för en vistelse i augusti 2013
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2013
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Rekommenderas för:
En romantisk resa Personer med funktionshinder
Äldre resenärer
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt