Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Perfect weekend!!!”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
12 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Stuga -
3 sovrum, 1 badrum, för 7
Mount Pocono, Pocono Mountains Region, Pennsylvania

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 12 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

vernonm14 ...
Westfield, Massachusetts
Nivå 2 Skribent
6 omdömen
4 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 16 juli 2016 för en vistelse i juli 2016
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juli 2016
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 21 2016
The Cookware has been replaced with Brand New Pots and Pans.Curtains are on order, floor has been addressed.Glad you had a good time nonetheless... Sometimes it is a challenge (during peak season) with a 4 hour turnaround time with limited cleaning co. availability and guests that arrive early and/or leave late. This being said, as always, the key to a positive experience is to let the owner/mgr know (during your stay) so that they can address these needs then, and not slam them with a condescending review after the fact...
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Texas
Omdömet skrevs 12 mars 2014 för en vistelse i februari 2014
Google-översättning

Datum för vistelsen: februari 2014
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Rekommenderas för:
En romantisk resa Äldre resenärer
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Texas
Omdömet skrevs 16 oktober 2013 för en vistelse i oktober 2013
Google-översättning

Datum för vistelsen: oktober 2013
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Rekommenderas för:
En romantisk resa
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Orange NJ
Omdömet skrevs 1 mars 2013 för en vistelse i september 2012
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: september 2012
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Rekommenderas för:
En romantisk resa
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
NJ
Omdömet skrevs 30 januari 2013 för en vistelse i augusti 2012
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: augusti 2012
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt