Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great stay”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 8 sidor till!
Days Inn Lebanon/Fort Indiantown Gap
Rankad som nummer 1 av 3 hotell i Jonestown
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs januari 6 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack CinnysMom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Days_Inn_Jonestown, Manager på Days Inn Lebanon/Fort Indiantown Gap, svarade på det här omdömetSvarade januari 28 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (544)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

532536 av 544 omdömen

Omdömet skrevs januari 2 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Stay off the ground floor.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: December 2011, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Suziewrite
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Days_Inn_Jonestown, General Manager på Days Inn Lebanon/Fort Indiantown Gap, svarade på det här omdömetSvarade januari 28 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 26 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2011, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Audrey S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Days_Inn_Jonestown, General Manager på Days Inn Lebanon/Fort Indiantown Gap, svarade på det här omdömetSvarade november 27 2011
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 31 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Juni 2011, reste i arbetet
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack redman1969
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Days_Inn_Jonestown, General Manager på Days Inn Lebanon/Fort Indiantown Gap, svarade på det här omdömetSvarade augusti 5 2011
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 22 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: The room were we stay was perfect, didn't have to change rooms.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Juni 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Ladybe1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Days_Inn_Jonestown, General Manager på Days Inn Lebanon/Fort Indiantown Gap, svarade på det här omdömetSvarade augusti 20 2011
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Jonestown
0.7 km bort
Comfort Inn Lebanon Valley/Ft. Indiantown Gap
0.1 km bort
Fairfield Inn & Suites - Lebanon Valley
11.4 km bort
Hampton Inn Pine Grove
Hampton Inn Pine Grove
Nr 1 av 4 i Pine Grove
463 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
14.5 km bort
Days Inn Grantville
Days Inn Grantville
Nr 4 av 9 i Grantville
629 omdömen
16.0 km bort
Holiday Inn Express Hotel & Suites Lebanon
14.8 km bort
Hampton Inn Harrisburg / Grantville / Hershey
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Days Inn Lebanon/Fort Indiantown Gap? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Days Inn Lebanon/Fort Indiantown Gap

Adress: 3 Everest Ln, Exit 90 off of I-81, Jonestown, PA 17038-8738
Telefonnummer:
Region: USA > Pennsylvania > Jonestown
Bekvämligheter:
Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Pentry Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Sviter Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 1 av 3 hotell i Jonestown
Prisklass: 506 kr - 1 062 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:2-stjärnigt — Days Inn Lebanon/Fort Indiantown Gap 2*
Antal rum: 70
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Ctrip TA, Booking.com, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Days Inn Lebanon/Fort Indiantown Gap. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Days Inn Lebanon/Fort Indiantown Gap Hotel Jonestown
Days Inn Jonestown
Jonestown Days Inn

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt