Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fantastic”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
11 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
5 sovrum, 4 badrum, för 12
Gouldsboro, Pocono Mountains Region, Pennsylvania

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 11 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

DibbieG
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 11 mars 2019 för en vistelse i mars 2019
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: mars 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SDKBJS
Los angeles
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
Omdömet skrevs 27 mars 2018 för en vistelse i mars 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: mars 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 april 2017 för en vistelse i mars 2017
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: mars 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
New Jersey
Omdömet skrevs 1 december 2015 för en vistelse i november 2015
Google-översättning

Datum för vistelsen: november 2015
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Philadelphia, Pennsylvania, United States
Omdömet skrevs 3 augusti 2015 för en vistelse i juli 2015
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2015
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt