Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Great location for nearby activities”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
10 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
2 sovrum, 3 badrum, för 8
East Stroudsburg, Pocono Mountains Region, Pennsylvania

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 10 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Adventure ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 15 juli 2019 för en vistelse i juli 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 18 2019
It was our pleasure hosting Ed and his golfing buddies. Thank you for staying at our place, it is wonderful to hear that you enjoyed our place and everything it offers.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
SUNNYJONE ...
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 3 september 2018 för en vistelse i augusti 2018
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: augusti 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Matthew B
1 omdöme
Omdömet skrevs 23 juni 2018 för en vistelse i juni 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
wuilmerv
Manorville, New York
1 omdöme
Omdömet skrevs 25 februari 2018 för en vistelse i februari 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: februari 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
sabrinata ...
Springfield, Virginia
Nivå 2 Skribent
4 omdömen
Omdömet skrevs 3 januari 2018 för en vistelse i december 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 16 2018
Thank you for you suggested improvements, we greatly appreciate your feedback and will update to new set of pillows to make sure that all of our guests are comfortable. I will also review our current stock of pots and replace what’s gone missing or damaged to make sure that a whole functional set is available. Thank for staying with us and look forward to hosting you again soon.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt