Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great Thanksgiving”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 11 sidor till!
Best Western Agate Beach Inn
Rankad som nummer 5 av 24 hotell i Newport
Omdömet skrevs november 30 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Highest floor facing the ocean are best.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: November 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Harold G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Judy K, General Manager på Best Western Agate Beach Inn, svarade på det här omdömetSvarade december 4 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (1 394)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1 2991 303 av 1 394 omdömen

Omdömet skrevs november 24 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: I think any west facing room would have a great view.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: November 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Tommag66
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Judy K, General Manager på Best Western Agate Beach Inn, svarade på det här omdömetSvarade november 27 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 22 2012
Google-översättning

  • Bodde här: November 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
1  Tack PAMELA B
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Judy K, General Manager på Best Western Agate Beach Inn, svarade på det här omdömetSvarade november 27 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs oktober 30 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Schwick
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Judy K, General Manager på Best Western Agate Beach Inn, svarade på det här omdömetSvarade november 1 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 25 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Nerzie
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Judy K, General Manager på Best Western Agate Beach Inn, svarade på det här omdömetSvarade oktober 27 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Newporthotell
2.8 km bort
Elizabeth Street Inn
Elizabeth Street Inn
Nr 4 av 24 i Newport
1 103 omdömen
1.9 km bort
Inn at Nye Beach
Inn at Nye Beach
Nr 3 av 24 i Newport
894 omdömen
4.8 km bort
Holiday Inn Express Hotel and Suites Newport
Visa priser
Visa priser
Visa priser
3.0 km bort
Shilo Inn Suites Hotel - Newport
3.2 km bort
Hallmark Resort
Hallmark Resort
Nr 2 av 24 i Newport
1 939 omdömen
4.8 km bort
La Quinta Inn & Suites Newport
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Best Western Agate Beach Inn? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Best Western Agate Beach Inn

Adress: 3019 N Coast Hwy, Newport, OR 97365-1707
Telefonnummer:
Region: USA > Oregon > Oregon Coast > Newport
Bekvämligheter:
Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 6 av Affärshotell i Newport
Nr 6 av Familjehotell i Newport
Nr 7 av Romantiska hotell i Newport
Prisklass: 1 068 kr - 1 432 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:2,5-stjärnigt — Best Western Agate Beach Inn 2.5*
Antal rum: 148
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Best Western Agate Beach Inn. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Best Western Plus Agate Beach Hotel Newport
Best Western Newport
Newport Best Western

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt