Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Handy to Freeway”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 8 sidor till!
Holiday Inn Express & Suites Columbus East
Rankad som nummer 2 av 6 hotell i Reynoldsburg
Omdömet skrevs mars 30 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack SCDC2620
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (118)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

104108 av 118 omdömen

Omdömet skrevs mars 26 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack gunather50
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 24 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Zoe9009
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 18 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Traveler J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 13 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Fishx44
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
IHGCare, IHGCARE på Holiday Inn Express & Suites Columbus East, svarade på det här omdömetSvarade april 2 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Reynoldsburg
0 km bort
Fairfield Inn & Suites Columbus East
0,7 km bort
Hampton Inn Columbus-East
Hampton Inn Columbus-East
Nr 1 av 3 i Pickerington
405 omdömen
0,9 km bort
Best Western Executive Suites - Columbus East
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0,7 km bort
Comfort Inn
Comfort Inn
Nr 3 av 3 i Pickerington
193 omdömen
8,1 km bort
Hampton Inn Columbus Hamilton
6,4 km bort
Comfort Suites East Broad at 270
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Holiday Inn Express & Suites Columbus East? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Holiday Inn Express & Suites Columbus East

Adress: 2806 Taylor Road Ext, Reynoldsburg, OH 43068-9555 (Tidigare Country Inn & Suites By Carlson, Columus-East)
Telefonnummer:
Region: USA > Ohio > Reynoldsburg
Bekvämligheter:
Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 2 av 6 hotell i Reynoldsburg
Prisklass: 794 kr - 1 396 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:2,5-stjärnigt — Holiday Inn Express & Suites Columbus East 2.5*
Antal rum: 80
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Holiday Inn Express & Suites Columbus East. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Holiday Inn Express & Suites Columbus East Hotel Reynoldsburg
Holiday Inn Express And Suites Columbus East
Country Inn Reynoldsburg
Reynoldsburg Country Inn

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt