Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Perfect Apartment for a family of 4 in Bamburgh”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
19 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
2 sovrum, 1 badrum, för 4
Bamburgh, Northumberland, England

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 19 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

ianhZ1203 ...
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 21 augusti 2020 för en vistelse i augusti 2020
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: augusti 2020
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Leomi H
2 omdömen
Omdömet skrevs 23 september 2017 för en vistelse i september 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 25 2017
Thank you so much for your review Leonard reviews are very much appreciated I'm so pleased you had a lovely time and I hope that you will return
Kind regards
Judith
As
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Cumbria, Storbritannien
Omdömet skrevs 13 oktober 2016 för en vistelse i oktober 2016
Google-översättning

Datum för vistelsen: oktober 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Everything
Gillade minst: Nothing
Resegrupp: Storfamilj
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Äldre resenärer
Familjer med småbarn Personer med husdjur
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
okt 20 2016
Dear Judy, thanks for your fantastic review and I am so pleased that you had a great time and that you will consider coming back again.
It is very much appreciated when guests take the time to leave a review so thanks once again until next time!
Kind regards
Judith
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Ilovemyjo ...
Nivå 6 Skribent
129 omdömen
23 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 97 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 29 maj 2016 för en vistelse i maj 2016
Google-översättning

Datum för vistelsen: maj 2016
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 1 2016
Thank you so much for your lovely review and I do hope that we can welcome you back another time. Kind regards Judith
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
billyboy5 ...
Bridge of Allan, Storbritannien
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 6 mars 2015 för en vistelse i februari 2015
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: februari 2015
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Cosy,well equiped and great location
Gillade minst: NO internet
Resegrupp: Vänner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 12 2015
Apologies for delay in my reply. Thank you so much for your lovely comments. Feedback is extremely important to us to ensure that our guests are happy with the service that we provide. We hope that you will recommend us to family and friends and that you will return again. Kind regards Judith
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt