Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (3 379)
Filtrera omdömen
3 379 resultat
Medlemsbetyg
1 893
873
373
153
87
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 893
873
373
153
87
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 3 379 omdömen
Omdömet skrevs 15 maj 2018

Bodde på detta hotell under två veckor i nov-dec 2017 tillsammans med maken och 1-åriga dottern. Jag hade väldigt höga förväntningar innan och de infriades verkligen.Det är inte gratis att åka dit men det var värt varenda krona. Helt fantastiskt.
Vi hade bokat en junior svit då det var vår bröllopsresa, det var ett stort och fint rum. Kanske lite onödigt med jacuzzi på rummet (vi nyttjade bara den en gång) så nästa gång bokar vi ett vanligt rum. Maten var väldigt bra, stort frukostutbud, lunchbufféerna stora och goda, men a la carte restaurangerna de allra bästa. Missa inte att besöka dem. De första två kvällarna tyckte vi att bufférestaurangerna var så himla bra att vi nog inte skulle behöva gå på de a la carte restaurangerna, men när vi väl gjorde det så ångrade vi oss att vi inte gjort det redan första kvällen. Det var så lyxigt att få sätta sig vid vita dukar och äta 3-rätters middag utan att betala för det. Vi valde dock att ge lite dricks varje kväll.
Området är väldigt stort och det finns små tåg/bilar som kör dig dit du vill, men vi gick oftast. Väldigt mysigt att gå runt där då det känns som du är mitt inne i en djungel. Flera olika poolområden, både för dig med barn och utan. Mycket aktiviteter både på dagarna och på kvällarna. Stranden väldigt fin. Varje dag besökte vi miniclub/babyclub och lät dottern leka inomhus när det var som varmast ute. Det är för övrigt en väldigt barnvänlig resort.
Det kändes som vi hela tiden hittade nya ställen, nya restauranger, nya barer etc på området. På kvällarna dukade de upp olika portabla barer, en kväll serverades det Whiskey, en annan Gin-tonic, en tredje Vodka, en fjärde Tequila osv.
Hemingway bar dukade en kväll upp en gigantisk godisbuffé som vi råkade hitta av en slump. Personalen på hotellet/området var HELT fantasisk och gjorde verkligen allt för att du skulle trivas. En stor eloge till dem. Vi hann vara där ett dygn innan vi bestämde oss för att åka tillbaka två år senare. Helt klart den bästa/lyxigaste/finaste resorten vi varit på och vi längtar tills vi ska åka tillbaka igen.

  • Bodde här: november 2017, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Sara V
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Alejandro M, Gerente på Grand Palladium White Sand Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 16 maj 2018
Google-översättning

Dear Sara,

We are very pleased because your stay was successful since we are passionate with our job and everything we do is to make you feel comfortable and pampered.

Thank you for writing thi comment and share with us the great time you had in your stay here, enjoying our resaurants and drinks, aling with the kind and attentive service from our staff.

Again, thank you for taking the time to write such a beautiful review. We look forward to host you once more and offer you another relaxing vacation.

With kind regards,

Paula Montoto
Customer Service Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 april 2018 från mobil enhet

Vi bodde 2 veckor på White sand och det är nog topp 2 av dom hotell jag varit på. Maten var mycket hög kvalitet på både på frukosten och lunchen. Den brasilianska resturangen blev lite tråkig då det bara serverades kött utan tillbehör även italienska kande ha varit bättre pastan var överkokt men på dom andra resturangerna var det bra mat
Rummen var mycket bra sängarna var sköna att sova i ,toaletten var väl tilltagen
Personalen på hela området var otroligt hjälpsamma aldrig några sura miner
Kan varmt rekommendera det här hotellet
Gunnar

Bodde här: mars 2018, reste som ett par
Tack Gunnar1001
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Rosa R, Director de Relaciones con Clientes på Grand Palladium White Sand Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 3 april 2018
Google-översättning

Dear Gunnar,

Thank you for selectin our Grand Palladium White Sand for your holidays, we are very excited to reach the top of your list for favorite Hotels.

We will share your kind observations with our chefs, regarding the different culinary experiences you had in our ala carte restaurants, your opinion will help us to continue improving and exceeding your expectations on your next visit.

We appreciate your comment and it will be a pleasure to let our staff know that you were enormously satisfied with their helpful attentions.

Your recommendation gives us great motivation and we all look forward to your return!

Kindest regards,

Rosa Rivero
Hospitality Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 mars 2018 från mobil enhet

Bodde på White sand med familjen (barn 11 och 15 år)
Fick enligt oss bland dom bästa rummet med havsutsikt bakom djungeln.3e vån villa 59 och rum 5934.stort rum med 2 queen size och en bäddsoffa. Sängarna var sköna.även bäddsoffan som 15åringen sov i.bodde på colonial delen i förra året som vi trivdes på men ville testa White sand denna gången.
Stort och mysigt hotellområde med djungelkänsla.stoora pooler,God mat och personal som alltid hälsar och möter en med ett leende.
Mycket vilda djur (undrar dock vart alla leumarer tagit vägen som det kryllade av förra året men såg bara ett fåtal den här gången)
Men några minus sen förra året
-Stora buffen på white sand area fanns inte längre utan den var i st som på colonial och kanthea och var i princip lika varje dag.
-brasilianska som blev vår favorit förra året blev en besvikelse efterson det nu serverades endast kött och inga tillbehör som förra året med olika såser och grönsaker. Nu blev det väldigt torrt att bara tugga på olika köttbitar även om smaken var god.
-italienska resturangen var väldigt rörig när vi var där.efter 45minuters väntan på desserten gick vi. Då hadde vi varit där i 2timmar sammanlagt. Ska inte ta sådan lång tid eftersom det är buffe som förrätt.
-utökad vuxendel av hotellet som innebär att man måste hålla sig uppdaterad vilken resturang som endast är för vuxna.ändå var vissa resturanger helt stängda när vi kom dit. (Hände oss 3gånger att fast det inte var "vuxenkvällen" så var resturangen helt stängd ändå.)
Trots det så älskar vi det här hotell och har bokat det igen till jul som vi provar på kanteha delen

Bodde här: mars 2018, reste med familjen
Tack Ulrika L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Rosa R, Director de Relaciones con Clientes på Grand Palladium White Sand Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 24 mars 2018
Google-översättning

Dear Ulrika,

Thank you for selecting our Hotel Grand Palladium White Sand in this occasion for your family holiday.

We are pleased to know that you felt very comfortable in your room and that once more, you were impressed with the attentions of our friendly staff around the property.

Also, we would like to thank you for your kind remarks regarding the kids shows and your opinion about the new buffet in white sand.

Moreover, we certainly regret that the dining experiences in our Brazilian and Spanish restaurants were not as expected. Be certain that your comments will not be overlooked as this information helps us to motivate our chefs and continue offering extraordinary culinary experiences.

It really makes us happy that you are planning a return visit, please do not forget to email us with your room preferences in Kantenah, to arrange a perfect Christmas holiday for you and your family.

Greetings from the Riviera Maya,

Rosa Rivero
Hospitality Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 mars 2018 från mobil enhet

Inte helt ofta kan man lita på beskrivningar och bilder på senestermål. Det som slog oss med denna resa och boende var att det i verkligheten överträffade allt x10. Läget, standarden, maten, drinkarna, de tretton förstaklassiga a la carte restaurangerna, gästvänligheten, servicen, servicen, maten, underhållningen, omgivningen, den kilometerlånga vita stranden med turkost 28 gradigt vatten, servicen, maten, poolerna och drinkarna.... Det kommer alltid finnas folk med synpunkter, men jag finner inga. Vi har varit på femstjärniga resorts med allinclusive i Europa och dessa framstår nu som tre i jämförelse med White Sands i Akumal.

Bodde här: november 2017, reste med familjen
Tack Christer Z
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Rosa R, Director de Relaciones con Clientes på Grand Palladium White Sand Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 8 mars 2018
Google-översättning

Dear Christer,

Thank you for writing this beautiful comment about your stay in our resort in November, we feel honored for making such a deep and lasting impression in you and truly appreciate your words.

We are also very impressed to know that everything you experienced in Grand Palladium White Sand, exceed your expectations from previous all-inclusive trips, we will inform all our team about your fantastic feedback.

We look forward to being part of your holidays again, hopefully this is only the beginning of many return visits to our paradise.

Warm regards,

Rosa Rivero
Hospitality Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 mars 2018

Att bo i en junior svit med all inclusive är ett enkelt o smidigt sätt att semestra, det enda du behöver göra är att bestämma dig för vad du vill ha, oavsett mat eller dryck. Allt finns o lite till! Hann inte under våra 14 dagar äta på alla restauranger.. Aktiviteter o underhållning finns för alla åldrar, om man inte bara vill sola o bada vid poolerna eller vid stranden. Du får all service du behöver, vänlig personal som ler glatt o hälsar Hola! när man möter dem. Området är stort, grönt o lummigt, transportmöjligheter inom området finns. Stranden städas varje dag.

Tips för att välja rum: Inga hissar finns, boka en bottenvåning om du har handikapp/barnvagn. Handikappadeanpassade platser finns på stranden!
Bodde här: februari 2018, reste med vänner
Tack ulrika661
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Rosa R, Director de Relaciones con Clientes på Grand Palladium White Sand Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 8 mars 2018
Google-översättning

Dear Ulrika,

Thank you for selecting our Hotel Grand Palladium White Sand to have the best holiday in the Riviera Maya!

We are delighted to know that you enjoyed all our services, accommodations and fun entertainment.

We really hope that you visit us again, so we can offer you another fairytale holiday experience, thanks to the attentive service of our amazing Palladium Family!

Kind regards,

Rosa Rivero
Hospitality Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen