Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (8 346)
Filtrera omdömen
8 346 resultat
Medlemsbetyg
5 886
1 722
508
130
100
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
5 886
1 722
508
130
100
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 8 346 omdömen
Omdömet skrevs 7 augusti 2015

Detta vuxenhotell ligger inne i djungeln vilket ger den ultimata mysfaktorn man behöver om man vill ha lugn och ro. Vi bodde i ett stort fräscht rum med liten balkong, sängen var bred men lite kort. Kontakten till kylskåpet drog vi ut nattetid då det lät för högt. Städningen ändrades beroende på hur mycket dricks vi gav. Mer dricks =finare städning. Det enda tråkiga med rummen var att det inte fanns något riktigt ställe att hänga blöta badkläder/handdukar.

Lobbybaren är favoriten på detta ställe, här sitter man både före och efter bad, utflykter och middagar. Personalen är underbar, ge dem dricks. När vi var här hade vi den bästa Carlos i baren, han höll fullständig koll på våra namn och favoritdrinkar.
Lugnaste matupplevelsen var ”Cenote snackbar”, där äter man dygnet runt och vår vän Constantino gör ett underbart arbete. Annars finns den stora restaurangen med massor av god buffémat och fullständig service. En bit bort ligger en lugnare del av rum, där finns det en pool med sushirestaurang. Sushin smakar inte som hemma men det är helt klart värt ett besök bara för poolen.

Det är cirka 1,5 kilometer till stranden men dit tar man sig snabbast med de ”tåg” som går ofta. Annars är det riktigt trevligt att promenera ner dit.
Vid stranden ligger det tre stycken systerhotell som man har full tillgång till, så våga er ner till dem och ät frukost i närheten av havet. Även om det är ”barnhotell” så är det lugnare där tidigt på morgonen.
Som gäst på Sian Ka’an han man egen strandbit med egen bar, baren öppnar 10:00 och personalen kommer ut med en bricka med icetea, vattenspray, liten handduk och flagga. Flaggan har du för att fälla upp när du vill beställa drinkar. Glöm inte att ge dricks.

Vill man röra på sig kan man gå överallt, promenader längs golfbanan är en vacker utsikt, eller bara promenera till marknaden som finns på området. Där finns massor av souvenirer i olika slag och en hel del annat, även apotek. Bra att veta.
(Det finns ett litet delfinarium på området, vilket jag personligen inte tycker är rätt mot delfinerna.)
Vill man ta sig utanför hotellet kan man gå ner på stora vägen och åka Collectivo (minibuss) eller så ber man ”bell boy” på hotellet om en taxi. Enkelt och smidigt.

En sak att tänka på när man är utanför området är att dölja armbandet, många försäljare vet vilket hotell du bor på och förutsätter att du är full av pengar och försöker sälja dig allt till ockerpriser.
Detta gäller även de på systerhotellen som försöker sälja dig ett medlemskap i ”Privilege Club”. Vi gick på ett sådant möte. Tack men nej tack.

Det finns bara en sak att säga om detta ställe, vi kommer tillbaka!

  • Bodde här: december 2014, reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
4  Tack Trindatjejen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
RRPPSIANKAAN, Public Relations på Luxury Bahia Principe Sian Ka'an, svarade på det här omdömetSvarade 11 augusti 2015
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you very much for you kind words in regards of your stay in our resort, for all of us it was a real pleasure to be at your service and make your stay a luxury memorable vacation.

We appreciate you have taken the time to review your experience at the Riviera Maya and that you have mentioned all the areas that you enjoyed more like the food, the golf course, the beach , visiting the local adventures and the service of our staff. Thank you for mentioning Carlos and Constantino.

We are sorry for your disagreement of the dolphinarium in the hotel complex; this attraction is being in hands of a professional organization, as an enterprise with experience in the building of a controlled habitat in specially created aquariums. The dolphins have never known the open seas experience as they are born in captivity which is not an excuse or explanation to defend this activity, but information we want to give to our concerned customers.

Looking forward to welcome you back to Gran Bahia Principe :)

Kind Regards,

Fernanda Guerrero
Luxury Bahia Principe Sian Ka’an Don Pablo Collection

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 februari 2015

Sian Ka'an ligger fint inbäddad i grönska.
Lugnt läge ca 1,5 km till havet.
Mycket trevlig personal och fantastisk all inclusive.
Tre andra hotell vid havet ingår och innebär stort urval av restauranger och barer med stort utbud av olika drycker
Öppna "tåg" går hela tiden, dag och kväll till stranden och mellan hotellen.
Vi återvänder gärna till Mexiko och väljer Sian Ka'an igen.

  • Bodde här: januari 2015, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack kawen2013
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
RRPPSIANKAAN, Public Relations på Luxury Bahia Principe Sian Ka'an, svarade på det här omdömetSvarade 5 februari 2015
Google-översättning

Dear Kawen,

First of all thank you very much for your recent visit to our Resort and for taking the time to write your positive impressions about our hotel.

We are very happy that you appreciated the service, the facilities and our friendly staff.

We hope to welcome you back soon in Mexico.

Kind Regards,

Fernanda Guerrero
Luxury Bahia Principe Sian Ka’an Don Pablo Collection

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 februari 2015

Beskrivningen av hotellet motsvarade verkligen alla förväntningar och mer därtill.
Vi hade ett rum med markterass och egen jacuzzi med palmer runt om,hög mysfaktor.

Det generösa all-inclusive utbudet där man hade möjlighet att nyttja alla faciliteter på Coba, Tulum och Akumal var bra. Smidigt med tågen som körde mellan anläggningarna och stranden.
Otroligt lyxigt och bra service. Skönt med ett vuxenhotell.

Fantastiska restauranger och buffé´n på Sian Kaan var alltid fräsch, både till frukost, lunch och middag.
Bokningen av restauranger fungerade bra. Kan speciellt rekommendera Maiko, Mikado, Alux och Arlequin. Restauranger med dresscode höll en mycket bra klass. Största besvikelsen var den mexikanska restaurangen Tequila, hade förväntat oss mer smak på maten.

Saknade tydlig information om nöjesutbudet och aktiviteter som hände på hotellet.
En anslagstavla med hotellets (och de andra hotellen på anläggningen) aktiviteter dag för dag hade varit trevligt. Då hade man lättare kunnat planera restaurangbesök i kombination med uppträdanden.

Wifi fungerade bäst i lobbyn.

  • Bodde här: januari 2015, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Anna-LenaG
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
RRPPSIANKAAN, Public Relations på Luxury Bahia Principe Sian Ka'an, svarade på det här omdömetSvarade 5 februari 2015
Google-översättning

Dear Anna-Lena,

Thank you very much for your honest and detailed review about your recent stay at our hotel.

We appreciate your comments and we are glad that you had a great vacation in which you enjoyed the complete access to our sister hotels, your cozy room, the trains, the restaurants, and the food.

Thank you as well for mentioning the point in which we can improve; I already forward your comments to our staff so we can offer better experience to our future guests.

Greetings from the Caribbean,

Fernanda Guerrero
Luxury Bahia Principe Sian Ka’an Don Pablo Collection

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 januari 2015

Ett hotell med hög standard både när det gäller rum och personal. Vi hade ett rum med markterass och egen jacuzzi med palmer runt om,hög mysfaktor. All personal var trevlig och servicen är utmärkt finns inget att klaga på.Underbar strand och gott om solstolar.Vi åker gärna hit igen och bor på samma hotell. Vill ge Martha som arbetade i lobbybaren en stor eloge för hennes vänliga och trevlig sätt mot oss gäster,alltid glad och hjälpsam.

  • Bodde här: januari 2015, reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Gunilla M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
RRPPSIANKAAN, Public Relations på Luxury Bahia Principe Sian Ka'an, svarade på det här omdömetSvarade 27 januari 2015
Google-översättning

Dear Gunilla,

We would like to thank you for your loyalty and for visiting us!

We are very happy to hear that you had a great time with us. Also, that you enjoyed your room, the beach and the great service of Martha.

It will be wonderful to welcome you again in the future,

Best regards from sunny Mexico,

Fernanda Guerrero
Luxury Bahia Principe Sian Ka’an Don Pablo Collection

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 januari 2015

Vår andra resa till Bahia Principe i Mexico. Resorten består av fyra anläggningar i vackra omgivningar. Sina Ka'an är anläggningen för gäster från 18 år och uppåt. Ett paradis i den mexikanska djungeln längs den vackra kusten, med vackra stränder. Det går golfekipage mellan anläggningarna och stranden dygnet runt.
Rummen är stora, vackert inredda och de flesta har egen jacuzzi. Nära till restauranger, bar, pool och Spa. Golfbana av hög klass alldeles intill Sian Ka'an hotellet.
Mycket trevlig personal, fantastisk god mat i buffé och restauranger. Stort urval av både dryck och mat. En plats att njuta av. Vi kommer alldeles säkert att återvända.

  • Bodde här: december 2014, reste med familjen
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Mr och Mrs L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
RRPPSIANKAAN, Public Relations på Luxury Bahia Principe Sian Ka'an, svarade på det här omdömetSvarade 17 januari 2015
Google-översättning

Dear Guest,

Is our pleasure to read your good impressions from our hotel, facilities and staff.

We extend our warmest greetings and we hope to welcome you again in a near future.

Best Regards!
Fernanda Guerrero
Luxury Bahia Principe Sian Ka’an Don Pablo Collection

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen