Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“*****EXCEPTIONAL STAY*****”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 7 sidor till!
Ramada Pincher Creek
Rankad som nummer 2 av 8 hotell i Pincher Creek
Omdömet skrevs november 1 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2011, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack DLK888
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
LynneWalker, General Manager på Ramada Pincher Creek, svarade på det här omdömetSvarade november 14 2011
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (633)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

618622 av 633 omdömen

Omdömet skrevs oktober 31 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack HockeyFamily16
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
LynneWalker, General Manager på Ramada Pincher Creek, svarade på det här omdömetSvarade november 14 2011
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 10 2011
Google-översättning

  • Bodde här: September 2011, reste i arbetet
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack HoneyBear76
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
LynneWalker, General Manager på Ramada Pincher Creek, svarade på det här omdömetSvarade september 29 2011
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 2 2010
Google-översättning

  • Bodde här: September 2010, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Renata005
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 29 2010
Google-översättning

  • Bodde här: April 2010, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Traveler154913
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Pincher Creek
1,8 km bort
Heritage Inn Hotel & Convention Centre
39,1 km bort
The Kanata by BCMInns Blairmore
1,7 km bort
Stardust Motel
Stardust Motel
Nr 1 av 8 i Pincher Creek
144 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0,2 km bort
Super 8 Pincher Creek AB
Super 8 Pincher Creek AB
Nr 4 av 8 i Pincher Creek
220 omdömen
1,3 km bort
Parkway Motel
Parkway Motel
Nr 8 av 8 i Pincher Creek
71 omdömen
1,5 km bort
Foothills Motel
Foothills Motel
Nr 5 av 8 i Pincher Creek
39 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Ramada Pincher Creek? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Ramada Pincher Creek

Adress: 1132 Table Mountain Street, Pincher Creek, Alberta T0K 1W0, Kanada
Telefonnummer:
Region: Kanada > Alberta > Pincher Creek
Bekvämligheter:
Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Pentry Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 2 av 8 hotell i Pincher Creek
Prisklass: 895 kr - 1 256 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:2,5-stjärnigt — Ramada Pincher Creek 2.5*
Antal rum: 78
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Expedia, Booking.com och TripOnline SA så att du tryggt kan boka med Ramada Pincher Creek. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Ramada Pincher Creek Hotel Pincher Creek

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt