Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Lovely and good for a big group”
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
24 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
2 sovrum, 3 badrum, för 4
Hampstead Norreys, Berkshire, England

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 24 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Jessie F
1 omdöme
Omdömet skrevs 14 juni 2021 för en vistelse i mars 2021
Google-översättning

Datum för vistelsen: mars 2021
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 23 2021
I am so pleased it worked for your group.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Mike H
Ower, Storbritannien
1 omdöme
Omdömet skrevs 11 maj 2021 för en vistelse i maj 2021
Google-översättning

Datum för vistelsen: maj 2021
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 23 2021
Lovely to have you return to us. The Community shop is a bonus for everyone in the village !! Glad you made the most of it.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Resort402 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 4 maj 2021 för en vistelse i april 2021
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2021
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 23 2021
Thank you for leaving a positive review. I am glad you enjoyed yourselves.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
HRUNDLE
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
3 omdömen om hotell
Omdömet skrevs 20 april 2021 för en vistelse i april 2021
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2021
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 29 2021
Thank you for your positive review. It was lovely to welcome you back again and I am so pleased you had a lovely stay.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
TBumbieri ...
Berkshire, Storbritannien
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 25 januari 2021 för en vistelse i januari 2021
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: januari 2021
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 29 2021
We are so pleased you enjoyed the cottage and all the facilities. Glad you enjoyed the walks.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt