Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat o trevlig personal!”

Anastasia's Restaurant
Rankad som nr 1 av 3 Restauranger i Katsarou
Certificate of Excellence
Kök: Grekiskt
Middagsalternativ: Lunch, Frukost, Middag, Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Lunch, Frukost, Middag, Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 13 september 2022 från mobil enhet

God mat och trevlig personal! Bodde på ett annat hotell i närheten men det här var mer att välja på och dessutom billigare då vårt hotell var alldeles för dyrt jämfört med andra restauranger. Vällagat och gott.

Datum för besöket: september 2022
Tack Susanne Ö
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
ntegas, General Manager på Anastasia's Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 14 september 2022

Kära kunder,
Vi vill tacka dig för dina goda ord. Vi hoppas att vi ses igen i vår restaurang i framtiden. Vi önskar dig det bästa.
Om du behöver lite information eller har några frågor, tveka inte att kontakta oss.
Vi väntar på ditt svar.
Med vänliga hälsningar.
Anastasia Group

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömen (511)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 511 omdömen

Omdömet skrevs 18 juli 2022 från mobil enhet

Fantastisk restaurang med genuin och kärleksfullt tillagad mat. Dessutom väldigt prisvärt, och med magisk utsikt över både hav och berg. Personalen är trevliga och omtänksamma, bjöd alltid på varsin liten dessert efter maten dessutom:) Vi var på Skiathos i en vecka och åt här flera gånger för att allt var så bra. Rekommenderar varmt Anastasia's, missa inte denna pärla på Skiathos!

Datum för besöket: juli 2022
Tack charlottenystrand
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
ntegas, General Manager på Anastasia's Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 18 juli 2022

Kära kunder,
Vi vill tacka dig för dina goda ord. Vi hoppas att vi ses igen i vår restaurang i framtiden. Vi önskar dig det bästa.
Om du behöver lite information eller har några frågor, tveka inte att kontakta oss.
Vi väntar på ditt svar.
Med vänliga hälsningar.
Anastasia Group

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juli 2022

En fantastiskt charmig, familjeägd restaurang med utsökt grekisk mat. Maten är prisvärd och gjord av kärlek. Servicen är på topp, och de ordnar allt för sina gäster.
På allt detta så får du en magisk vy från två håll, olivträden som växer över bergen på ena sidan, havet och de grekiska öarna på den andra.

Åker du till Skiathos och inte besöker Anastasias har du gjort en miss.

Datum för besöket: juli 2022
Tack 975madeleineg
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
ntegas, General Manager på Anastasia's Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 18 juli 2022

Kära kunder,
Vi vill tacka dig för dina goda ord. Vi hoppas att vi ses igen i vår restaurang i framtiden. Vi önskar dig det bästa.
Om du behöver lite information eller har några frågor, tveka inte att kontakta oss.
Vi väntar på ditt svar.
Med vänliga hälsningar.
Anastasia Group

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 augusti 2018 från mobil enhet

Utsökt god grekisk mat ! Och en drömmande utsikt över havet och samtidigt en baksida av fina olivträd att njuta av till maten.
En underbar familj som serverar er till alla önskemål som efter frågas! Servitörerna som alltid är på bra humör och väldigt lyhörda och som ser till att du har allt du önskar och med ett leende på läpparna och sjungandes på grekisk musik som spelas i bakgrunden! Ett besök hit är ett måste ! 👌 10/10 🌟

Datum för besöket: augusti 2018
Tack Nini Nawa e
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
ntegas, Public Relations Manager på Anastasia's Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 12 augusti 2018

Kära kunder,
Vi vill tacka dig för dina goda ord. Vi hoppas att vi ses igen i vår restaurang i framtiden. Vi önskar dig det bästa.
Om du behöver lite information eller har några frågor, tveka inte att kontakta oss.
Vi väntar på ditt svar.
Med vänliga hälsningar.
Anastasia Group

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2018 från mobil enhet

Mycket trevlig restaung i en fantastisk miljö med utsikt både mot hav och vacker omgivning.
Mycket god mat och trevlig personal.

Datum för besöket: juni 2018
1  Tack Kuso1104
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
ntegas, Public Relations Manager på Anastasia's Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 25 juli 2018

Kära kunder,
Vi vill tacka dig för dina goda ord. Vi hoppas att vi ses igen i vår restaurang i framtiden. Vi önskar dig det bästa.
Om du behöver lite information eller har några frågor, tveka inte att kontakta oss.
Vi väntar på ditt svar.
Med vänliga hälsningar.
Anastasia Group

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Anastasia's Restaurant tittade också på

 
Skiathos Town, Skiathos
Skiathos Town, Skiathos
 

Besökt Anastasia's Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.