Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“#CozyCabin”
andra resenärer har bokat det här boendet
view from the ground. looking up to the cabin.
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
view from the ground. looking up to the cabin.
View from the front porch Front porch plenty of places to sit and relax
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
19 omdömen
view from the ground. looking up to the cabin.
View from the front porch
Front porch plenty of places to sit and relax
River view from cabin
living room looking into kitchen area
Large spacious bathroom with walkin shower
view of living room with gas log fire place
stakable washer and dryer in bathroom
lots of room in bathroom
beautiful river steps from the cabin
wow this view and feel is even better in person
entrance to cabin
great place  to hike and canoe.
Side view of cabin
view form front porch of the shed and swing by the river.
view from front porch looking onto river.
view of cazebo in the community and spring flowers.
The beautiful little River for fishing,  canoeing or tubing.
view looking out to the living room and front door
view from the kitchen into living space
TV with sound bar, direct TV and gas fireplace, for those cool nights.
Queen comfortable bed in spacious bedroom with door to bathroom and outside.
spacious full kitchen, well equipped for all your cooking needs.
gas grill on porch with untensils
view from the front porch over looking the river
view from the front porch overlooking the river
view as you are driving in the gated community
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Stuga -
1 sovrum, 1 badrum, för 2
Sparta, North Carolina

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 19 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
blythe242 ...
Jacksonville, Florida
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 3 januari 2018 för en vistelse i december 2017
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 6 2018
Thank you Thomas for that wonderful review! We hoppe you refreshed and healed. We hope you return soon.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Roam74024 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 29 november 2017 för en vistelse i november 2017
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anita Gay ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 28 augusti 2017 för en vistelse i augusti 2017
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 30 2017
Thank you for taking the time to post a review! We love we our guest enjoy themselves and help us with reviews. Hope to see you visit again in the near future!

Thanks again,
Ena and Charles
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Francine ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 18 augusti 2017 för en vistelse i augusti 2017
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 21 2017
We were happy to have you and look forward to your return!!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
molley122 ...
Nivå 1 Skribent
4 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 17 september 2016 för en vistelse i september 2016
Google-översättning

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: The condition of the cabin and the scenery
Resegrupp: Make/partner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Äldre resenärer
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 21 2016
Thank you for taking the time for the wonderful review. We have enjoyed having you as a quest and look forward to your return.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt