Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fin lägenhet centralt i Gamla Stan, väldigt ...”
annan resenär har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
9 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
2 sovrum, 1 badrum, för 5
Trapani, Province of Trapani, Sicilien

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 9 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Italienska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Italienska först
Spanska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
EvaWindro ...
Göteborg, Sverige
Nivå 5 Skribent
52 omdömen
9 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 hjälpsamhetsröster
“Fin lägenhet centralt i Gamla Stan, väldigt hjälpsam uthyrare”
Omdömet skrevs 4 augusti 2017 för en vistelse i juli 2017

Vid incheckning fick vi den större lägenheten även att vi bokat denna, recensionen avser den störra lägenheten och uthyraren.
Ligger i Gamla Stan på en liten gård, 2:a våningen med balkong utanför ett av sovrummen och köket.
Allt fräscht, rent och snyggt, två AC som behövdes i juli med 35 grader, väl utrustad
med TV kyl och frys tvättmaskin mm.
Nära till utbud av barer, restauranger med ändå inte mitt i surret
En fantastisk uthyrare som hjälpte till med allt + lite till
Rekommenderas varmt - ska vi besöka Trapani igen, kommer vi hyra hos AnnaLisa

Datum för vistelsen: juli 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
21rossa
1 omdöme
Omdömet skrevs 30 mars 2019 för en vistelse i mars 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: mars 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Nicoemaur ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 28 mars 2019 för en vistelse i mars 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: mars 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
blublueye
Bologna, Italy
Nivå 5 Skribent
67 omdömen
6 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 18 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 28 mars 2019 för en vistelse i mars 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: mars 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Alberto S ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 2 oktober 2018 för en vistelse i september 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt