Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“有早餐供应,附近还有大型的广场”

Ingen bild tillgänglig
Har du en bild?
Lägg till den.
De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 3 sidor till!
Motel 168 (Foshan Shunde)
Rankad som nummer 211 av 767 hotell i Foshan
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs augusti 29 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Skriv ett omdömeOmdömen (40)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

48 av 40 omdömen

En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juli 29 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Maj 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juni 19 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Juni 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juni 16 2011
Google-översättning

  • Bodde här: December 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juni 5 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2010
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Foshanhotell
0 km bort
Marco Polo Lingnan Tiandi Foshan
0 km bort
Fortuna Hotel
Fortuna Hotel
Nr 9 av 767 i Foshan
290 omdömen
0 km bort
Ingen bild tillgänglig
Weiyena Foshan Jihua Road
Nr 28 av 767 i Foshan
1 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0 km bort
Hilton Foshan
Hilton Foshan
Nr 2 av 767 i Foshan
270 omdömen
0 km bort
Swissotel Foshan
Swissotel Foshan
Nr 4 av 767 i Foshan
446 omdömen
0 km bort
Crowne Plaza Foshan
Crowne Plaza Foshan
Nr 7 av 767 i Foshan
526 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Motel 168 (Foshan Shunde)? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Motel 168 (Foshan Shunde)

Adress: No.34 Guizhou Avenue Middle, Ronggui, Shunde, Foshan 528305, Kina
Region: Kina > Guangdong > Foshan
Bekvämligheter:
Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Restaurang Rumservice Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 211 av 767 hotell i Foshan
Prisklass: 135 kr - 194 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:2-stjärnigt — Motel 168 (Foshan Shunde) 2*
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Ctrip TA, Booking.com, TripOnline SA och Agoda så att du tryggt kan boka med Motel 168 (Foshan Shunde). Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt