De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
Orbitz.com
Expedia.com210 US$
Agoda.com215 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 26 juni 2022 från mobil enhet

Vi (två familjer) firade midsommar 24-25 juni. Miljön är fantastisk och rofylld. Vi nyttjade den uppvärmda poolen, kanotpaddling samt fisket. Vi åt bara frukosten på anläggningen, men den innehöll allt man kan önska sig. Det enda minuset var att kaffet tog slut under frukost, det får inte hända. Vi rekommenderar Hestraviken.

Datum för vistelsen: juni 2022
Tack jakobramso
Omdömet skrevs 8 maj 2022

Jag och min man bodde över en natt och bokade aktivt naturpaket. Vi kom vid kl. 10 och fick ett mycket bra bemötande av receptionisten och fick då tillgång till vårt rum som var en glad överraskning, ljust, stort, mysigt och med badkar och dessutom fanns det badsalt.
Tanken var att cykla mountainbike så vi hämtade ut cyklar vi hyrt och en picknickryggsäck som restaurangen ordnat åt oss.
Vi cyklade och njöt av Isabergs trailleder, rodelbana och hinderbana som var helt magiskt. Här fanns alternativ för alla åldrar, välskött och bra priser.
På kvällen serverades en tre-rätters middag som också den höll måttet med mycket god vällagad mat, god service och mysig atmosfär. Jag hade anmält glutenfritt och fick det med trygghet och var trevligt med lite mörkare bröd och fröknäcke.
Vi sov mycket bra på natten, sköna sängar, lakan och tyst och lugnt.
Frukosten var också bra med mycket att välja på för alla smaker, en del ekologiskt, dock var kaffet lite ljummet och frukten kändes inte så nyskuren.
Vår vistelse avslutades med en kanottur i Nissan som också det gick väldigt smidigt.
Uppskattar verkligen Hestraviken då det märks att de tänker på detaljerna som gör det lilla extra, vi kommer definitivt tillbaka!

Datum för vistelsen: maj 2022
Tack Linnster
Omdömet skrevs 12 december 2021 från mobil enhet

Lövbiff! Det låter gott. Vi äter lunch på Hestraviken. Länge sedan sist
Besvikelsen var stor. Det serverades skosulor. Tänkte att första skosulsn var ett misstag så jag tog en ny köttbit. Också skosula.
Fiskgratäng ville jag inte röra. Den såg ut som en nyligen gjord uppkastning.
Salladsbord var ok.
Det finns bra restauranger nära Hestra. Även gatuköket håller högre klass. Eller var detta bara en otursdag?

Datum för vistelsen: november 2021
Tack Anna_lenaL_12
Omdömet skrevs 3 november 2021 från mobil enhet

Höstlovspaket med tre övernattningar. Trevlig miljö och bra läge, enkelt med att cykla Pink Lady till Isaberg. bra med cykeltvätt och förråd. Framförallt jättegoda middagar varje kväll och frukost! Så skönt att slippa laga mat och städa stuga.

Datum för vistelsen: oktober 2021
Tack Miabella245
Omdömet skrevs 17 oktober 2021

Vi hade bokat ett golfpaket. Riverside rummet var nyrenoverat och modernt och helt ok, men gör sig bättre på sommaren när man kan använda altanen. Krångligt att ta sig till rummet via en hiss.
Fri parkering, vilket är bra.
Det är väldigt mörkt mellan husen när man går där på kvällen/natten och man får passa sig att man inte snubbla.
Menyn på kvällen var inte bra - segaste köttet man kan tänka sig, det gick inte att äta.
Frukosten var helt ok, men det blir lätt stimmigt och rörigt med allt folk , speciellt alla barn.
Stället saknar det lilla extra som gör att man vill komma tillbaka. Vi avstår.

Datum för vistelsen: oktober 2021
1  Tack Marion K