Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Inget egentligen. Är bara bra”
Omdöme om Hallstakrog

Hallstakrog
Rankad som nr 6 av 10 Restauranger i Hallstahammar
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Personalen är mycket trevlig. Deras rödspätta är super..
Maten god och man kan få doggybag
Ligger vid E18

Datum för besöket: augusti 2020
Tack 480susannaw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (16)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 16 omdömen

Omdömet skrevs 10 augusti 2019 från mobil enhet

Rent och prydligt. Välsmakande mat till rimligt pris. Ligger bakom Cirkel K. Lätt att parkera även med större fordon

Datum för besöket: augusti 2019
Tack Hubbe606
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 april 2019 från mobil enhet

Brukar åka för att äta med viss regelbundenhet på den här Restaurangen. Är huvudsakligen en typisk vägkrog med mycket ”kött med pommes frites”, men dom har även en hel del husmanskost speciellt till luncherna som rekommenderas starkt!

Datum för besöket: april 2019
Tack miomymio60
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 mars 2019 från mobil enhet

God och bra mat. Snabb service och trevlig personal. Sortimentet skulle dock kunna vara något bredare. Miljön kanske inte den allra trevligaste.

Datum för besöket: mars 2019
Tack 804christerl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 februari 2019

... E18 , Stockholm-Göteborg , utanför Västerås ; trevlig atmosfär , kunnig personal god mat intill en bensinmack.
Rekomenderas !!!

Datum för besöket: december 2018
Tack OinneI
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Hallstakrog tittade också på

Kolbäck, Västmanlands län
Hallstahammar, Västmanlands län
 
Hallstahammar, Västmanlands län
Hallstahammar, Västmanlands län
 

Besökt Hallstakrog? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt