Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantasiskt semester på denna vakra ö”
Omdöme om Friday Attitude

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 10 sidor till!
Friday Attitude
Rankad som nummer 2 av 8 hotell i Trou d'eau Douce
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs februari 22 2017

Vid ankomst fick vi uppgradering till rum som vetter mot havet då vi hade bröllopsdag.
Trevligt rum med större terrass med soffa. Härligt att sitta på kvällen.
Stranden och vattnet var nog den bästa på hela ön, många hotell som vi såg som inte hade strand alls, vattnet var varmt och helt klart.
Hotellet har en stor restaurang där du äter frukost/lunch/ middag.
Mycket trevlig strandbar där man avnjöt goda cocktails där det oxå bjöds på lite gott på em.
Baren vid receptionen fungerade bra med live uppträdande några dagar i veckan.
Provade också deras massage 2 gånger. Vi åkte till den lilla byn och åt ute 2 gånger, blev hummer både gångerna. Man kan gå till byn men lättast att ta taxi från hotellet.
Även har många restauranger pick up service så du betalar inget för att de hämtar och lämnar en.
Rekommenderar starkt detta hotell och kommer säkerligen tillbaka en gång i framtiden.

Tips för att välja rum: Rum 117 har havsutsikt och terass
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Februari 2017, reste med familjen
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Ingrid F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
H0tels_Management, General Manager på Friday Attitude, svarade på det här omdömetSvarade februari 27 2017
Google-översättning

Dear Ingrid,
Thank you for having chosen our hotel for your wedding. We are sincerely happy to read that we have met all your expectations.
We look forward to welcoming again for your first wedding anniversary!
Kind regards,
Warren Foo Tam Fong & The Family Members
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (863)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 864 omdömen

Omdömet skrevs januari 6 2017 från mobil enhet

Jag och min familj har just kommit hem från Friday Attityde där vi har tillbringat jul och nyårssemestern. Vi har haft två helt underbara veckor här, mycket tack vare detta härliga hotell med sin fantastiska personal. Hotellet var jättefint med fina rum och härlig strand. Maten har varit bra, men vill ni ha något extra beställ deras specialmeny!

Om ni ska åka hit, beställ all inclusive, då det finns inte så många andra ställen att ta sig till på kvällarna. Hotellets All inclusive är jättegenerös, i princip allt ingår!

Bästa utflykten var simning med delfiner hos Pascal på Dolphin Encounter, grillad hummer på stranden och fin snorkling. Helt otroligt häftigt!

Det bästa med hela resan har varit den fantastiska personalen som har tagit hand om oss på ett helt outstanding sätt! Ett extra tack till Avinash/jultomten, Pinky, Manav, Chantal, Cindy, Bhim, Berty, Pratima, Ruben och alla andra som gjorde vår semester oförglömlig!
Cecilia med familj

Bodde här: December 2016, reste med familjen
Tack Sissi V
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
H0tels_Management, General Manager på Friday Attitude, svarade på det här omdömetSvarade januari 12 2017
Google-översättning

Dear Sissi,

Thank you for such a glowing review!

I am glad that our Family Members have made your stay a memorable one. We indeed give all our guests the same attention and care. Thank you also for recommending us.

Looking forward to many more happy visits,

Warmest Regards,

Warren Foo Tam Fong & the Family Members

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 20 2016

Vi bodde här en vecka i januari 2016 och är väldigt nöjda. Perfekt läge och lugn och härlig atmosfär. Inga problem alls att gå ner i varv här... Bra och rymliga rum, fin strand, trevlig personal och det enda vi har att anmärka på är att maten blev lite tråkig efter ett par dagar. Ett litet hotell kan givetvis inte ha lika stort utbud, men det kunde ha varierats lite mer från dag till dag. Om man skall bo här mer än en vecka rekommenderar jag att man går in till den närliggande byn och äter några kvällar.
Ett stort plus är att det aldrig var några problem att få solstolar, varken vid poolen eller stranden.

Tips för att välja rum: Alla rummen ligger bra till eftersom det är ett litet hotell, men rum 216-218 har havsutsikt.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Januari 2016, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
3  Tack MBornh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
H0tels_Management, General Manager på Friday Attitude, svarade på det här omdömetSvarade juni 22 2016
Google-översättning

Dear MBornh,
Thank you for reviewing your recent vacation. I am happy to read that you have enjoyed your holiday among us and that we could offer you a great experience of Mauritius.
Thank you also for recommending the hotel and for your kind appreciations towards the staff. I have taken good note of your constructive comments on the variety of meals. Please be assured that this is something that we are continuously working on.
Looking forward to welcoming you again in the future,
Best Regards,
Warren Foo Tam Fong & the Family Members

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
TripAdvisor-medlem
1
Omdömet skrevs april 3 2016 från mobil enhet

Var 13pers som bodde på Friday Attitude 10-17/3. Syftet med resan var vårt bröllop. Det kunde inte blivit mer fantastiskt! Tack Fawaaz, Avinash, Rupert och alla andra i personalen för allt ni gjort för oss. Kontakten innan, hjälp med "pappersarbete", all fantastisk dekoration, middag, tårta mm. Allt var magiskt! All personal är fantastisk!
Hela vistelsen var underbar och vi alla hade en toppensemester, stora som små. Perfekt hotell såväl för barnfamiljen som för par. Gemytligt och personligt!
Familjerummen är jätterymliga och fina. Även dubbelrummen.
Maten var bra och välsmakande. Det enda som vi saknade lite var mer frukt och grönt, och glass under dagen. Hade varit toppen om det fanns glass till försäljning på hotellområdet.
Men som sagt, vi är så nöjda och enorm tacksamma för allt ni gjorde för oss och vår bröllopsdag! Tack!

Bodde här: Mars 2016, reste med familjen
Tack TripAdvisor-medlem
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
H0tels_Management, General Manager på Friday Attitude, svarade på det här omdömetSvarade april 27 2016
Google-översättning

Dear Kristin,
Thank you for this wonderful review, and congratulations on your recent wedding!
All the Family members and I rejoice that we have lived up to your expectations, especially give this unique and special occasion.
We do our best to uphold the high standards of all Attitude hotels, and your kind words will surely be a great encouragement for us to keep it up.
We look forward to welcoming you on your first wedding anniversary with the Friday Attitude family.
Warmest regards,
Warren Foo Tam Fong & the Family Members

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 16 2016

Vi var där nyår 2015 . Förvånansvärt trevligt hotell i mellanklass. Vi vistades 2veckor på detta hotell. Hade önskat lite mer variation på buffematen annars var det rent och trevlig personal både i restaurangen och receptionen. Synd att baren vid receptionen inte var öppen utan endast strandbaren. Utflykt till theodlig och en romfabrik var en trevlig utflykt. Annars njöt vi mest av sol och bra på vår lilla strand vid hotellet. Kan rekommendera detta hotell om man vill ha en lugn och rofylld semester.

  • Bodde här: December 2015, reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack EvaB8
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
H0tels_Management, General Manager på Friday Attitude, svarade på det här omdömetSvarade mars 30 2016
Google-översättning

Dear EvaB8,
Thank you for these wonderful words that I have already shared with all our Family Members. I am glad that we could make your holiday one to be cherished and remembered. This is a great motivation for all of us to keep up the good work to make all our guests happy.
Looking forward to many more happy visits,
Warmest Regards,
Warren Foo Tam Fong & the Family Members

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Trou d'eau Douce
30.3 km bort
Zilwa Attitude
Zilwa Attitude
Nr 1 av 3 i Calodyne
2 768 omdömen
0.7 km bort
Tropical Attitude
Tropical Attitude
Nr 1 av 8 i Trou d'eau Douce
34 omdömen
5.9 km bort
Emeraude Beach Attitude
Emeraude Beach Attitude
Nr 9 av 13 i Belle Mare
1 349 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
46.5 km bort
Hilton Mauritius Resort & Spa
34.5 km bort
Pereybere Hotel & Spa
Pereybere Hotel & Spa
Nr 1 av 5 i Pereybere
569 omdömen
7.0 km bort
Laguna Beach Hotel & Spa
Laguna Beach Hotel & Spa
Nr 1 av 1 i Grande Riviere Sud Est
522 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Friday Attitude? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Friday Attitude

Adress: La Pelouse, La Pelouse, Trou d'eau Douce, Mauritius (Tidigare Hotel Bougainville)
Region: Mauritius > Flacq District > Trou d'eau Douce
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Drycker att välja på Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Restaurang Spa Swimmingpool Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 1 av Familjehotell i Trou d'eau Douce
Nr 2 av Spahotell i Trou d'eau Douce
Nr 3 av Romantiska hotell i Trou d'eau Douce
Prisklass: 934 kr - 2 942 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3,5-stjärnigt — Friday Attitude 3.5*
Antal rum: 51
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Ctrip TA, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Friday Attitude. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Hotel Bougainville
Bougainville Hotel Mauritius

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt