Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Semester ”
Omdöme om La Caprese

La Caprese
Rankad som nr 14 av 42 Restauranger i Trou aux Biches
Middagsalternativ: Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Omdömet skrevs 1 april 2018 från mobil enhet

Mycket trevlig personal o mycket god mat lite dyrare kanske men det är verkligen värt det. Bra service.

Datum för besöket: mars 2018
Tack Christina B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (147)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 147 omdömen

Omdömet skrevs 14 februari 2018 från mobil enhet

Åt en fantastisk fisk rätt helt outstanding bra och snabb service kan verkligen rekommenderas.äter gärna där igen

Datum för besöket: februari 2018
Tack Rocky2015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 februari 2018 från mobil enhet

Ser helt oansenligt ut utifrån men supergod mat! Hemlagad pasta, grillad fisk m.m och jättetrevlig personal. Långsam service men typiskt mauritiskt :)

Datum för besöket: februari 2018
Tack Kajsa_gbg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 februari 2018 från mobil enhet

Riktigt bra mat och bra service!
Deras pizza är verkligen god och pastan är riktigt riktig bra, carbonaran är helt magisk, bästa ja ätit :)

Datum för besöket: februari 2018
Tack Robert B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 januari 2018 från mobil enhet

De serverade god mat. Vi var där för att hämta pizza men pizzakartongerna var slut så vi fick äta där. Personalen var mycket trevlig . De som kom efter oss fick inte pizza för den var slut kl19:00 ?,. Vinet gör att de tappar på poäng. Men det var snabb service

Datum för besöket: januari 2018
Tack 169peterk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på La Caprese tittade också på

Mauritius, Afrika
Trou aux Biches, Distriktet Pamplemousses
 
Trou aux Biches, Distriktet Pamplemousses
Trou aux Biches, Distriktet Pamplemousses
 
Trou aux Biches, Distriktet Pamplemousses
Trou aux Biches, Distriktet Pamplemousses
 

Besökt La Caprese? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt