Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (3 451)
Filtrera omdömen
3 451 resultat
Medlemsbetyg
2 126
933
280
69
43
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
2 126
933
280
69
43
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 3 451 omdömen
Omdömet skrevs 11 januari 2017

Vi bodde här 10 nätter över nyår 2016/17 och jag måste säga att för att vara ett 3+ hotell i resebolagets bedömning så var det ett väldigt bra hotell. Det ligger bra med närhet till Grand Baie centrum, tog bara några minuter att gå dit. Man möts genast av väldigt trevlig personal och de gällde på alla områden, det var verkligen genomgående. Hotellet har både en fin stand och poolområde som man alternera emellan. Det finns även en massa vattensportsaktiviteter som ingår. Vi hade halvpension och det fungerade fint, men med tanke på att vi stannade mesta tiden på hotellet så kanske helpension hade varit lika bra. Olika bufféer varje kväll som funkade bra. Nyårsbuffén var enormt spektakulär med mycket att välja på. Jag kan varmt rekommendera detta hotell!

  • Bodde här: december 2016, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Stefan_Billing
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mauricia_Beachcomber, Director of Sales på Mauricia Beachcomber Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 17 januari 2017
Google-översättning

Dear Mr Billing,

We would like to express our sincere thanks for your confidence in our hotel and this excellent rating.

We commit ourselves at al levels to make our guests enjoy a memorable holiday and it's so encouraging to read that we achieve our aim. It's overwhelming to see that our efforts are recognized through your kind words towards Mauricia Beachcomber and its artisans.

Hoping to be given the opportunity to see you all very soon here.

All the best for 2017,

Corinne Ramdoo



Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 december 2016

Bodde här endast två nätter före min kryssning, men är mycket nöjd med min vistelse. Kan därför inte lämnat mycket info om aktiviteter typ tennis, gym osv. Men rent och fräscht, bra halvpension. "Trädgården" var bra skött, och trevlig med vackra träd och blommor. Närheten till Grand Baie är ju bra om man har lite längre tid på sig än vad jag hade.

Tips för att välja rum: Hyggligt läge om du skall vidare på kryssning från Port Louis. Är man några som delar på en taxi dit är det överkomligt!
  • Bodde här: november 2016, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Yvonne F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mauricia_Beachcomber, Director of Sales på Mauricia Beachcomber Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 24 december 2016
Google-översättning

Dear Mrs Yvonne F,

Thank you for choosing our hotel for this short but sweet stay.

We are happy that Mauricia Beachcomber was to your standard and expectation. Even though you could not enjoyed the different proposed activities, it's great to see that you were satisfied overall.

Hoping that you appreciated your cruise also and may we take this opportunity to wish you and your dear ones a Merry Christmas and a Happy New Year 2017.

Looking forward to welcome you next time for a longer period.

Best Regards,

Corinne Ramdoo

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 december 2016

Rent och fint hotell i Beachcombergruppen. Trevlig personal. Vi var lite bortskämda efter en vecka på Hotell Victoria men var klart nöjda ändå. Vi hade inte all inclusive här vilket var bra eftersom det verkade vara likadan mat här vilket inte är negativt om man inte ätit den fler dagar redan. Se vår recension för Victoria.
Det var mycket livligare med fler aktiviteter i poolen och på stranden. Stranden drog ner eftersom Grand Baie har grumligt vatten till skillnad från kusterna.
Nära promenad in till staden vilket var väldigt positivt för ungdomarna som fick KFC och italiensk glass.

  • Bodde här: oktober 2016, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Johan G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mauricia_Beachcomber, Director of Sales på Mauricia Beachcomber Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 20 december 2016
Google-översättning

Dear Mr Johan G,

Thank you indeed for sharing your experience on your stays at Le Victoria and Le Mauricia Beachcomber and for this very good note.

Our hotel being a 4 star rating compared to Le Victoria which is a 4+, we are glad to read that you had a nice time here also and was contented with the service and surroundings.

It is a fact that the hotel is situated in a bay and on the other side, it is the reason why it has a high percentage of popularity as the client can enjoy shopping and nightlife at walking distance.

May we take this opportunity to wish you and your family a very happy new year and we look forward to welcome you in a near future.

Best Regards,

Corinne Ramdoo

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 november 2016 från mobil enhet

Ett riktigt trevlig hotell med bra placering. Gångavstånd till det mesta i hela grand baie.

Personalen här är riktigt trevlig och är måna om att ni ska trivas.

Maten är god med olika temakvällar.
Finns något både för kött och fisk älskare.

Aktiviteter finns det gott om och nästan allt är gratis. Gym, tennis, vattenskidor mm.

Det som gör att hotellet tyvärr inte får en femma är att rummen kunde vart lite finare.

Bodde här: november 2016, reste som ett par
1  Tack per j
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 september 2016 från mobil enhet

Ett fungerande Hotell som har allt man kan önska. Vi hade inte allinc. Men njöt av den underbara frukosten iaf. Städningen är av yppersta kvalitet.Poolen helt okey,så också den närbelägna stranden.Gymet prövade vi också och det fungerade helt okey.

Bodde här: augusti 2016, reste som ett par
Tack P-o L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen