Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 757)
Filtrera omdömen
2 757 resultat
Medlemsbetyg
1 628
772
214
93
50
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 628
772
214
93
50
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 2 757 omdömen
Omdömet skrevs 13 mars 2019

Vi är hemkomna från en fantastisk semestervecka på detta hotell. Gillade att det fanns så många platser "att hänga på" och variationen, men ändå alltid genomtänkt och designat. Den tropiska känslan ständigt närvarande och med mycket rikt fågelliv.

Hotellets personal var fantastisk. Alltid uppmärksamma och fixade och ordnade.

Missa inte matklassen med kock Jay, som berättar om kryddblandningar som är specifika för Mauritius. Lär dig laga en curry och njut av dofterna. Besök också restaurangen Kot Nou där denna typ av mat serveras. Otroligt gott och smakrikt.

Särskilt tack till de som ordnade med födelsedagskaka till oss. Kockarna Major och Jay samt Keven och Akush,

Datum för vistelsen: mars 2019
  • Restyp: Reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Mari_Jan_Sthlm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
523guestrelations, General Manager på The Ravenala Attitude, svarade på det här omdömetSvarade 14 mars 2019
Google-översättning

Dear Mari-Jan,

Thank you so much for taking the time of sharing such a nice review of your holidays at our resort.

I am delighted that you enjoyed a nice break and appreciated the tropical ambiance, cooking lesson with our Chef Jay, culinary experience at Kot Nou along with the special attention of our Family Members whom you recommended.

I am glad that you enjoyed your birthday celebration.

Looking forward to the pleasure of welcoming you back for another memorable time.

Warm regards,

Alessandro Schenone
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 mars 2019 från mobil enhet

Underbart hotell med super service. Daryl som serverade oss på stranden utmärkte sig extra. Väldigt serviceinriktad.

Bra och varierad mat. Kocken, Suren på Beach BBQ grillade fantastisk fisk. Rekommenderas varmt.

Var på en fantastisk massage på spat. Ångrar att jag inte bokade in fler.

Rummet vi bodde i var superfint, fint inrett, stort och luftigt.

Ett extra plus var Sport Village där vi tränade varje dag. Kanonbra coach Amjad och kollegor som alltid mötte oss med ett strålande humör och massa pepp. De erbjöd även flera klasser per dag, bland annat Aqua gym. Missa inte Amjads stretchklass, riktigt bra.

Vi hade en riktig drömsemester och vi är så glada över att vi valde att bo på The Ravenala Attitude.

Datum för vistelsen: mars 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Marie B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
523guestrelations, General Manager på The Ravenala Attitude, svarade på det här omdömetSvarade 10 mars 2019
Google-översättning

Dear Marie,

Wow what a great review!

Thank you so much for taking the time to share your recent experience with us.

We are glad you enjoyed your overall stay, especially culinary offer, facilities, Spa, sports activities along with the special attention of our Family Members namely the Darryl, Suren and Amjad whom you recommended

We look forward to the pleasure of welcoming you back again for another memorable time.

Warm regards,

Alessandro Schenone
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 februari 2019

Kom precis hem efter två härliga veckor på Mauritius! Vi åkte hit med hela familjen och bodde på hotellet under hela vistelsen. Vi hade bokat 4 st familjerum men när vi kom för att checka in fanns endast två familjerum första natten. De resterande två familjerna fick bo i ett dubbelrum, (vilket var helt okej då rummet var så stora), väl inne på rummet fanns ett fruktfat och en flaska champagne som plåster på såren. Dagen efter blev de uppgraderade och fick bo i en svit resterande av tiden. Även en middag på stranden för hela familjen erbjöds som kompensation.
Personalen var väldigt måna om att vi skulle ha det bra!
Rummen var stora och bekväma, vi fick en lägenhet med utsikt över floden vilket gav en privat känsla.

På hotellet finns tio olika restauranger att välja mellan, mina favoriter blev snabbt Bistron, Italienska och Lime.

Barnen hade kul i miniklubben, de hade koll på barnen och hälsade på dem vid namn även då de inte var inskrivna. De ordnade med roliga aktiviteter under hela dagen vilket underlättade när barnen hade tröttnat på att endast bada i poolen. En aktivitet som uppskattades särskilt var krabbjakt på stranden på kvällen med ficklampa.

På stranden fanns trampebåtar (pedelin), kajaker, vindsurfing, padelboard, små segelbåtar, glassbottenbåt och en båttur ut till revet att tillgå utan extra kostnad. Vilket barnen uppskattade.

Den fanns flera olika barer att tillgå med fantastisk personal som ordnade med drinkar under hela dagen (alkohol alt. alkoholfri). Även barnen tyckte det var kul att få gå och beställa sin egna drink. Fråga efter Kavish, en ung bartender, fantastisk trevlig och duktig.

Om man tröttnade på hotellet var personalen mycket hjälpsam med att hjälpa till att ordna med utflykter till ett rimligt pris. Antingen med taxi eller båt.

Vi hade en underbar vistelse under våra två veckor där både vuxna och barn åkte hem nöjda. VI längtar alla tillbaka och hoppas att vi ses snart igen!

Datum för vistelsen: februari 2019
  • Restyp: Reste med familjen
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Johanna L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
523guestrelations, General Manager på The Ravenala Attitude, svarade på det här omdömetSvarade 25 februari 2019
Google-översättning

Dear Johanna,

Thank you for choosing our resort for your holidays.

First of all, I would like to apologise for all the Family rooms which were not available upon your arrival and am glad that the situation has been fixed as soon as possible.

I am glad that you appreciated the culinary offer, mini club, activities, bar service along with the special attention of our Family Members, namely Kavish whom you recommended.

Looking forward to the pleasure of welcoming you back for another great time.

Warm regards,

Alessandro Schenone
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 februari 2019

Rummet vi hade var perfekt nära stranden, poolerna och restaurangerna.
Service på hotellet och stranden perfekt. Det vi gillade mest var den höga servicegraden och personal.Jättegod mat i restaurangerna som man bokade bord till, stor variation i matutbud. Buffe är ju buffe men helt ok. Det vi gillade minst var att det fanns absolut ingenting att göra utanför hotellet, inga småbutiker eller liknande.I all inklusive ingick det mesta även strandaktiviteter.

Rumstips: Välj rum i vuxendelen om ni åker utan barn
Datum för vistelsen: januari 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Lennart P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
523guestrelations, General Manager på The Ravenala Attitude, svarade på det här omdömetSvarade 6 februari 2019
Google-översättning

Good morning,

Thank you for choosing our resort for your holidays.

I am glad that you enjoyed your stay and appreciated the facilities, culinary offer, activities along with the special attention of our Family Members.

I am sorry that you felt the resort being remote but would like to share with you that we have nearby village Trou aux Biches and the shopping Mall of Grand Baie which is only 5 kilometres away from the resort.

I hope that you will choose to visit us again for your next vacation.

Warm regards,

Alessandro Schenone
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 januari 2019

Vi har tillbringat två underbara veckor på Ravenala Attitude som är ett prisvärt hotell väl värt ett besök!
Det ligger i en liten vik där en flod mynnar ut som gör att vattnet inte är det här tropiska, men det gör inte så mycket eftersom det bara är en kort promenad bort till grannstranden där det är helt annorlunda, och där det finns fina vatten för snorkling.
Vi har blivit så otroligt bortskämda dessa veckor, Ragu och Kishan på stranden är så serviceinriktade och har gjort att vår vistelse definitivt blivit fem plus! De får en att känna sig som de viktigaste gästerna på hotellet!
Åker man utan barn rekommenderas att bo på vuxenavdelningen så man hamnar nära havet, pooler och restauranger.
Det finns många aktiviteter om man tröttnar på att njuta i solstolarna - kajak, vattenskidor, båtturer för att nämna några, allt ingår i All Inclusive.
Testa alla restauranger så hittar man lätt en favorit även om buffén i huvudrestaurangen är varierande och god. Ett besök på Lime bör man unna sig även om man får betala extra för det, maten är så värd det.
Ett stort plus för all trevlig personal! Och wifi fungera överallt, även på stranden.

Rumstips: Välj vuxenavdelningen om möjligt, nära till allt.
Datum för vistelsen: januari 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Slcb79
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
523guestrelations, General Manager på The Ravenala Attitude, svarade på det här omdömetSvarade 22 januari 2019
Google-översättning

Good morning,

Thank you for choosing The Ravenala Attitude for your holidays.

I am delighted that you enjoyed your stay with us and especially the water activities, culinary offer, facilities, service and hospitality of our Family Members Ragu and Kishan whom you recommended.

Looking forward to the pleasure of welcoming you back for another great time with us.

Warm regards,

Alessandro Schenone
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen