Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 293)
Filtrera omdömen
2 293 resultat
Medlemsbetyg
1 350
634
185
79
45
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 350
634
185
79
45
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
1318 av 2 293 omdömen
Omdömet skrevs 13 december 2017

Sol, bad och fantastisk service, speciellt från Yasin i beachbaren, han får er att må bra!
Stora plus för att man inte behövde ha långbyxor i restaurangerna.
Rekommenderas varmt, vi åkte på bröllopsresa och var jätte nöjda!

  • Bodde här: november 2017, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Viktor B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
523guestrelations, General Manager på The Ravenala Attitude, svarade på det här omdömetSvarade 14 december 2017
Google-översättning

Dear Viktor,

Thank you for choosing The Ravenala Attitude for your honeymoon vacation. Once again, we would like to congratulate both of you for this special moment of your life.

I am glad that you enjoyed your stay, especially the pools, service and special attention of our Family Members mainly Yasin whom you mentioned.

I really appreciate your recommendation to the other travellers - Thank You!

I look forward to welcoming you back for another great time, why not to celebrate your first wedding anniversary with us!

Warm regards,

Alessandro Schenone
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 oktober 2017

Det var helt underbart att få spendera sin semester på The Ravenala Attitude Hotel på Mauritius! Det är otroligt vackert, med massor med aktiviteter, både dagtid och kvällstid. Man hade allt på en och samma plats, både stranden, massor med pooler, palmer överallt, bästa livemusik med de bästa hitsen och världens bästa service. Vi tackar all personal på hotellet för all hjälp och service! Vi tackar framför allt Shahem och Mozahir för den goda servicen vid poolerna och stranden! Thank you so much!

  • Bodde här: oktober 2017, reste med familjen
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack karolina803
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
523guestrelations, General Manager på The Ravenala Attitude, svarade på det här omdömetSvarade 19 november 2017
Google-översättning

Dear Karolina,

Thank you for choosing The Ravenala Attitude for your holidays.

It is nice to read your warm review and appreciation about the overall hotel, the activities, pools, beach and service.

Thank you for recommending our Family Members and especially Shahem and Mozahir.

I look forward to the pleasure of welcoming you back for another great time with us.

Warm regards,

Alessandro Schenone
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 oktober 2017

Stora och fina rum. Trevlig personal speciellt beachteamet: Mozahin, Curtis, Yasine, Kishan, Rajiu och poolmannen Venkamah. God och bra mat många restauranger att välja på. Många aktiviteter att välja på. Strandnära och gott om solsängar. Rekomenderas.

Tips för att välja rum: Alla rum bra
  • Bodde här: mars 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack raggtuss
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
523guestrelations, General Manager på The Ravenala Attitude, svarade på det här omdömetSvarade 13 oktober 2017
Google-översättning

Good morning,

Thank you for choosing The Ravenala Attitude for your holidays.

It is nice to read your warm message and positive comments about the rooms, Dine-Around experience in our restaurants, sunbeds, activities and hospitality of our Family Members.

Thank you for recommending our Family Members : Mozahin, Curtis, Yasine, Kishan, Rajiu and Venkamah.

I look forward to the pleasure of welcoming you back for another great time with us.

Warm regards,

Alessandro Schenone
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2017

Om du vill uppleva en bra semester på riktigt ska du bo på The Ravenala Attitude Hotel på Mauritius med världens trevligaste personal och med 100% service hela tiden. Vi bodde i hotelldelen för vuxna i ett fräscht rum med balkong och havsutsikt och med all inclusive.

Restaurangutbudet var stort och maten var god men kaffet borde vara starkare. Restaurangen Lime med japanska köket hade oerhört trevlig personal och maten med högst kvalitet och fantastiska smaker. Fantasin tog aldrig slut. Alla restauranger tog hänsyn om vår matallergi på mycket professionellt sätt.

Strandservicen var på utomordentlig nivå. Stranden var dock liten och badmöjligheten inte så stor. För att uppleva bra snorkling måste man åka till något annat ställe. Utbudet av strandaktivitet var tillfredsställande. Spaavdelningen rekommenderar vi varmt.

Rumsservicen kunde vara lite bättre.

Vi kan inte nämna alla trevliga människor vi mött men Hassan, Anne-Gaelle, chef Ben, Kishan, Varsha, Rajeev och Shadil kommer vi att minnas med värme.

  • Bodde här: juli 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Neschas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
523guestrelations, General Manager på The Ravenala Attitude, svarade på det här omdömetSvarade 4 augusti 2017
Google-översättning

Good morning,

Thank you for choosing The Ravenala Attitude for your holidays.

It is nice to read your warm comments and appreciation about the service especially on the beach, the room, dining facilities, Lime restaurant, water activities as well as the special touch and caring attention of our Family Members.

I have shared your nice message with Hassan, Anne-Gaëlle, Chef Ben, Kishan, Varsha, Rajeev and Shadil who thank you!

We look forward to welcoming you back for another great vacation with us.

Warm regards,

Alessandro Schenone
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juni 2017

Härlig plats med mycket bra aktiviteter. Trevlig personal. Jag gillar att de har separata delar av hotellet som är för par och separata för familjer. Vi hade ett superior rum och det var verkligen bra. Det var fin strand men inte den milslånga man tänker sig i paradiset. Bra tennis och gym. en person i personalen jag vill lyfta vara servitören Viksam, Mycket trevlig i alla lägen. man ska veta att man inte kan gå ta sig in till någon by på kvällen utan man blir kvar på hotellet eller närliggande hotell. Hotellet har en trevlig bar vid stranden som var vår självklara plats efter middagen.

  • Bodde här: mars 2017, reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack petterssonjohan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
523guestrelations, General Manager på The Ravenala Attitude, svarade på det här omdömetSvarade 12 juni 2017
Google-översättning

Dear Johan,

Thank you for choosing The Ravenala Attitude for your recent holidays.

I am glad that you enjoyed your stay and especially the activities, adults-only section, tennis as well as the Sports Village and the hospitality of our Family Members.

Thank you for recommending Viksam.

I look forward to welcoming you back for another great holidays with us.

Warm regards,

Alessandro Schenone
General Manager


Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen