Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Hotels.com
Booking.com
StayForLong
783 kr
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (349)
Filtrera omdömen
349 resultat
Medlemsbetyg
76
165
74
17
17
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
76
165
74
17
17
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 349 omdömen
Omdömet skrevs 10 februari 2020

Bra hotell för pengarna. Trevlig personal, snabb utcheckning.
Bättre frukost än vad jag väntat mig.
Restaurangen är också helt okej.
Missa inte takterrassen, stort plus.
Bodde på rum 103, toppläge direkt ut mot poolen

Datum för vistelsen: januari 2020
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
1  Tack MalinE570
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Ouril p, Assistente Direcção på Ouril Hotel Pontão, svarade på det här omdömetSvarade 18 februari 2020
Google-översättning

Dear Mr Guest
Thank you very much for the score and comment on your recent stay at our hotel. We are grateful, your opinion is very valuable to us.
Our priority is to offer a clean and comfortable environment and the best service.
We hope for another visit it will be a pleasure to host you
graciously
Ouril Hotel Pontao and Staff 😊

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 januari 2020

Vi hade inga högre förväntningar på hotellet då recensionerna vi läst var väldigt blandade och hotellet dessutom var bland de billigaste i Vings utbud. Vi var tre personer i ett gigantiskt rum/lägenhet som bestod av två sovrum, badrum, ett stort vardagsrum med soffa och extrabädd och en smal typ kungsbalkong som sträckte sig längs hela ena sidan av vardagsrummet. Kylskåp fanns i rummet men inget kök.
Hotellet ligger väldigt bra till, ca 300m till både strand och Santa Maria promenadgata med alla restauranger, pubar och småbutiker.
Frukost ingår och innehåller ett hyfsat stort utbud, dock mycket sött och lite fibrer men så ser det ut på de flesta hotellen här. Pool finns i mitten av hotellet med solstolar runt och gott om plats och det finns även en takterass med bubbelpool (kall) och flera solstolar. Där erbjöds också massage och lite andra behandlingar till bra pris.
Personalen var mycket trevliga och tillmötesgående och gjorde vad de kunde för att man skulle trivas.

Datum för vistelsen: december 2019
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
1  Tack rasalex
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Ouril p, Assistente Direcção på Ouril Hotel Pontão, svarade på det här omdömetSvarade 12 januari 2020
Google-översättning

Hello Dear Guest

Thank you very much for your comment and for your recent stay at our hotel.
We are grateful for the comment and the mentioned aspects are valuable to us and the team in general thanks you.

Our priority is to provide a clean and comfortable environment and the best service to make you feel at home.

we look forward to another visit yours will be a pleasure to host them.
Big hug from Hotel Pontão, Cape Verde and the team in general😊

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 december 2019 från mobil enhet

Men är onekligen ett rätt enkelt hotell. Stort rum, men standarden får bara knappt godkänt. Men får anses prisvärt. Bra läge och trevlig och tillmötesgående personal. Frukosten sådär. Åt aldrig middag på hotellets restaurang så kan inte uttala mig om den

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste ensam
2  Tack Hassegurra59
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Ouril p, Assistente Direcção på Ouril Hotel Pontão, svarade på det här omdömetSvarade 2 januari 2020
Google-översättning

Dear Guest
Many thanks for the rating and comment about your recent stay at our hotel. We are grateful, your feedback is very valuable to us.
Our priority is to provide a clean and comfortable environment and the best service.
We look forward to another visit it will be a pleasure to host you
graciously
Ouril Hotel Pontao and Staff 😊

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 november 2019 från mobil enhet

En pärla till hotell mitt i Santa Maria. Hade bokat superior med poolutsikt. Fick rum längst upp i mitten av långsidan, PERFEKT. Rummet super liksom städning, frukost. Närheten till beachen och bryggan ett plus. Närhet till byn och alla fantastiska restauranger. Vänlig och trevlig personal. Kommer absolut komma tillbaka!

Datum för vistelsen: november 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Louise F
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Ouril p, Assistente Direcção på Ouril Hotel Pontão, svarade på det här omdömetSvarade 17 november 2019
Google-översättning


Dear Louise
Thanks in advance for the punctuation and comments, Hotel Pontão and its team are grateful to you for being valuable,
Come back always be a pleasure to host you
  We leave here our cordial greetings from Cape Verde Sal Island,
Ouril Hotel Pontao and Staff 😊

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 november 2019 från mobil enhet

Mycket bra hotell, frukosten var över förväntan, AC:n i rummet var mycket bra, personalen var trevliga o hjälpsamma, är helnöjda med hotellet, om vi reste tillbaka skulle vi bo där igen, middagarna åt vi ute på olika restauranger.

Datum för vistelsen: november 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Hthelin
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Ouril p, Assistente Direcção på Ouril Hotel Pontão, svarade på det här omdömetSvarade 4 november 2019
Google-översättning

Dear Mr and Mrs. Hthelin
Many thanks for the rating and comment about your recent stay at our hotel. We are grateful, your feedback is very valuable to us.
Our priority is to provide a clean and comfortable environment and the best service.
We look forward to another visit it will be a pleasure to host you
graciously
Ouril Hotel Pontao and Staff 😊

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen