Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra fisk”

Restaurante Barracuda
Rankad som nr 19 av 96 Restauranger i Santa Maria
Certificate of Excellence
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Omdömet skrevs 15 februari 2018 från mobil enhet

Tonfisken är fantastisk men se till att få den rare!! Vi åt bara fisk och skaldjur och var mycket nöjda.

Datum för besöket: februari 2018
Tack Gbg41648
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 396)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1317 av 1 397 omdömen

Omdömet skrevs 10 februari 2018

Något långsam service, men trevlig personal.
Åt en perfekt tillagad fisk som serverades hel, men personalen var hjälpsam att filea/rensa om vi ville ha hjälp med det.
Bra prisnivå.

Datum för besöket: februari 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Elin K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 februari 2018 från mobil enhet

Åt tonfisk med fruktsås som var fantastiskt god. Valde att få den rare och med ris då servitrisen rekommenderade detta. Bra val!! Smälte i munnen. Sambon åt jambalaya och var mycket nöjd han med. Blir fler besök innan vi åker hem.

Datum för besöket: februari 2018
1  Tack Gbg41648
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 januari 2018 från mobil enhet

Jag kan varmt rekommendera både grillad tonfisk med tropisk fruktsås samt tonfisk med citronsås, väldigt gott!!

Datum för besöket: januari 2018
Tack NHJ123
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 januari 2018 från mobil enhet

Vi provade revbensspjäll och fisk båda rätterna var jätte goda med utmärkt kryddning och marinad. Tog banana flambe som dessert också mycket god med touch av rom.

Tyvärr hade de bara ett vin ( husets) på glas men det var helt okej, en liten karaff kostade ca 5€.

Boka bord på detta ställe!

Datum för besöket: januari 2018
Tack PetterLisa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurante Barracuda tittade också på

 

Besökt Restaurante Barracuda? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt