Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Barnens Mecca”
Omdöme om Baraonda

Baraonda
Rankad som nr 3 av 95 Restauranger i Santa Maria
Certificate of Excellence
Prisklass: 11 US$ - 23 US$
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 6 december 2017 från mobil enhet

Italienarna är som bekant tokiga i barn och här har man leksaker, små bord som går att leka vid och dessutom ett fantastiskt bemötande av ägarna. Behöver jag nämna att mat och allt övrigt var lika bra. Ligger lite udda men det är det värt.

Datum för besöket: december 2017
Tack connyv466
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Barbaramichel R, Proprietario på Baraonda, svarade på det här omdömetSvarade 10 december 2017

tack för komplimangerna, men vi förstod inte vad som är konstigt för hennes vänliga hälsningar .. Barbara Ricciardi.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (285)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1519 av 285 omdömen

Omdömet skrevs 3 december 2017

Vi besökte ca 15 restauranger på Sal och denna var ABSOLUT den bästa.
Fin service och MYCKET god mat till bra priser.
Vi rekommenderar verkligen denna undangömda pärla!!!

Datum för besöket: november 2017
1  Tack Voven1964
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Barbaramichel R, Proprietario på Baraonda, svarade på det här omdömetSvarade 4 december 2017

Tack så mycket vi väntar fortfarande på dig Cordially Barbara.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 november 2017 från mobil enhet

Sista kvällen förgyllde vi på denna italienska restaurang.Ryktet om öns bästa kan vi bara stämma in med.
Personlig service i topp klass och en lugn fin miljö med möjlighet att även sitta ute.
Testa bresola carpaccio men dela den på 2 .....pizzorna väljer du själv pålägget de är så bäst. Åt gnocchi superbt God.
Missa inte detta ställe lite utanför turist gatorna.

Datum för besöket: november 2017
Tack hasse w
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Barbaramichel R, Proprietario på Baraonda, svarade på det här omdömetSvarade 10 november 2017

Tack för att du äter middag gjorde vi väldigt mycket för dig, ditt bord är klart för nästa middag. varmt Barbara
Aido

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 november 2017

Vi har varit till Baraonda 2 kvällar i rad (31/10 & 1/11) och vi är väldigt nöjda med både mat och service. Vi åt väldigt fin fisk och skaldjur förra kvällen och pizza andra kvällen, alltihopa utmärkt gott.

Datum för besöket: november 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack thorri2004
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Barbaramichel R, Proprietario på Baraonda, svarade på det här omdömetSvarade 2 november 2017
Google-översättning

many thanks to our gratification is customer satisfaction always makes it pleased to have good customers like you in our restaurant. ps. pay attention to chili Best regards Barbara Ricciardi.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 februari 2017 från mobil enhet

Man kan komponera pizzan själv & den smakar som den skall göra. Övriga rätter är absolut i topp. Har Reserva viner vilket knappast går att finna annars i S:a Maria. Bra och personlig service.
Bästa italienska i Santa Maria!

Datum för besöket: januari 2017
Tack Bertil H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Baraonda tittade också på

 
Santa Maria, Sal
Santa Maria, Sal
 

Besökt Baraonda? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt