Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
2 749 kr
Ingen förskottsbetalning krävs
travelup.com
2 502 kr
Priceline
2 749 kr
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (4 421)
Filtrera omdömen
4 421 resultat
Medlemsbetyg
1 969
1 425
630
249
148
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 969
1 425
630
249
148
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 4 421 omdömen
Omdömet skrevs 16 november 2023

Vi hade en toppen upplevelse och fick utmärkt service och guidning av Antonio. Alltid med ett leende på läpparna. Mycket bra hotell, mat, aktiviteter vid poolen. Stranden var super fin. Peterson vid grill restaurangen gav super service med ett grymt bemötande. Glad och trevlig, snabb och kom för att checka om allt var fint. Han han med att uppmärksamma alla en toppen kille

Datum för vistelsen: november 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Dalmar N
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Management Team, Other på Melia Tortuga Beach Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 17 november 2023
Google-översättning

Dear dalmar2016,

Thank you having chosen Meliá Tortuga Beach Resort & Spa for your holidays and for taking the time to write a wonderful review on your holiday experience.

After having read your description on our hotel, we are very pleased to perceive that you have had a very enjoyable holiday at our hotel and that we were able to exceed your expectations. There is nothing more rewarding to us than to receive such a feedback from a guest as our main goal is to provide every guest a very satisfying holiday experience.

We would like to express our sincere appreciation once again for your valuable comments, we look forward to the pleasure of welcoming you as our guests again soon.

Kind regards,
Melia Tortuga Management Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 november 2023

Höstlov med familjen. Vi reste med tre tonårstjejer och hade en skön vecka. Bodde i en villa med tre sovrum som motsvarade våra förväntningar, toppen med tre badrum. Maten och drycken var ok. Trist med wifi som endast fungerar på vissa ställen och då och då. Antonio (personal på hotellet) var mycket trevlig och hjälpsam när vi bokade en rundtur på ön, väldigt bra tur. Vi rekommenderar hotellet och Kap Verde som resmål.

Datum för vistelsen: november 2023
Restyp: Reste med familjen
Tack Ann-Sofi C
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Management Team, Other på Melia Tortuga Beach Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 3 november 2023
Google-översättning

Dear ANNSOFIC672,

Thank you having chosen Meliá Tortuga Beach Resort & Spa for your holidays and for taking the time to write a wonderful review on your holiday experience.

After having read your description on our hotel, we are very pleased to perceive that you have had a very enjoyable holiday at our hotel and that we were able to exceed your expectations. There is nothing more rewarding to us than to receive such a feedback from a guest as our main goal is to provide every guest a very satisfying holiday experience.

We would like to express our sincere appreciation once again for your valuable comments, we look forward to the pleasure of welcoming you as our guests again soon.

Kind regards,
Melia Tortuga Management Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 mars 2023 från mobil enhet

Fräscha rum, god mat med många variationer och med bästa Antoni ! De serverar gott kaffe och drinkarna är i sin ordning! Kul att det finns flera olika restauranger att välja på med olika inriktning ett stort plus. Flera pooler att välja på. Lagom långt till havet men vi stördes inte av vågornas brus. Ett fint hotell/resort med familjekänsla, glada och trevliga! En vecka lite kort för att hinna njuta till fullo..

Rumstips: Boka minst 10 dagar eller två veckor så ni hinner med ön och känna avkopplingen. Är du frusen behövs en kofta till kvällen. Myggmedel
Datum för vistelsen: mars 2023
Restyp: Reste som ett par
Tack Cecilia M
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Management Team, Other på Melia Tortuga Beach Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 30 mars 2023
Google-översättning

Dear Cecilia M,

Thank you for having chosen Meliá Tortuga Beach Resort & Spa for your holidays and for having taken the time to review our hotel and share it with us and with fellow travelers online.

It is a pleasure to perceive that you have had an enjoyable stay with us and that the different aspects of our services as well as the staff friendliness have all contributed to this positive experience.

We thank you once again for your contribution and we hope that we can look forward to welcoming you as our guests again in the not so distant future.

Kind regards,

Melia Tortuga Management Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 mars 2023

Fantastiskt trevligt omhändertagande personal ;)
Maten på ala carte restaurangerna var väldigt väldigt bra. Buffén var klassisk som man äter allt av och sen tröttnar på ;)
Bra shower och uppträdande varje kväll!

Datum för vistelsen: januari 2023
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Micke0221
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Management Team, Other på Melia Tortuga Beach Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 15 mars 2023
Google-översättning

Dear Grymt bra,

Thank you for having chosen Melia Tortuga Beach Resort & Spa for your holidays and for having taken the time to tell us about your holiday experience.

The team of Melia Tortuga work tirelessly every day to ensure that our guests make the most of their holidays and feel at home with us, having said this, we would like to thank you for your kind acknowledgement of the staff mentioned, they are a credit to our hotel and we are proud to have them on our team.

Once again thank you for your review, we hope that with this in mind you will give us the pleasure of your visit again in the near future.

Kind regards,
Melia Tortuga Management Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 februari 2023

Bra hotell med bra mat. Trevlig personal. Antonio samt andra i personalen har varit tillmötesgående. Wi-Fi kommer och går emellanåt. Goda drinkar i baren samt flertalet pool att välja mellan. Rekommenderas.

Datum för vistelsen: februari 2023
Restyp: Reste som ett par
Tack marinasK7799FH
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Management Team, Other på Melia Tortuga Beach Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 22 februari 2023
Google-översättning

Dear marinaK7799FH,

Firstly, we would like to thank you for your trust in having chosen Melia Tortuga Beach Resort and SPA for your holidays and for having set aside some of your valuable time to share your feedback with us and with fellow travelers online.

It has been truly a pleasure having you as our guests, having read your descriptions regarding each aspect of our services we are sincerely pleased to perceive that you have had an enjoyable stay with us. Such feedback is very motivating and satisfying for our team as our guests are our main priority, having said this, we will gladly share your kind compliments on our staff with the whole team.

With this impression in mind, we look forward to the pleasure of welcoming you as our guests again in the near future.

Kind regards,
Melia Tortuga Management Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen