Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
3 164 kr
Frukost ingår
Melia.com
Hotels.com
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (3 565)
Filtrera omdömen
3 565 resultat
Medlemsbetyg
2 331
807
284
97
46
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
2 331
807
284
97
46
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 3 565 omdömen
Omdömet skrevs 7 januari 2024

Fina o rymliga rum.
Fräscht!
Städpersonalen var dock lite förvirrad.
Gick in fast de va röd skylt.

Tog handdukar som vi inte ville skulle bort o tvärtom.

De hade problem med tvätteriet när vi var där så vi fick ha samma handdukar första veckan. Får se hur de blir vecka 2.

Åkte dit på All Inclusivie… vill väll mer kalla de ”some inclusive”
1 buffé som ingår. Sen får man boka 2 besök i veckan på 2 andra restauranger.
Var väldigt fullbokat när vi kom så fick ta några vecka 2.

Härlig gympa i poolen. Hög musik för de övriga gästerna som inte deltar. Inget som vi störde oss på.
Gav grym träningsvärk i armarna.

Stranden ligger precis utanför poolområdet.
Sjukt fint vatten. Vid Melia Llana så finns det en vågbrytare som tar de värsta vågorna. Jätte skönt!

Rumstips: Vi vaknade vid 7.30 o gick ner till till poolen innan frukosten. Behövdes. Där låg redan några handdukar. Förvänta dig inte all inclusiv…
Datum för vistelsen: januari 2024
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack AlexandraRydberg96
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Melia Cabo Verde Management, General Manager på Meliá Llana Beach Resort & Spa - All Inclusive - Adults only, svarade på det här omdömetSvarade 8 januari 2024
Google-översättning

Dear AlexandraRydberg96,

Thank you for having chosen to stay at Melia Llana Beach Resort & Spa for your holidays and for taking the time to share your insights with us through Tripadvisor.

We are glad that you are happy with the nice and spacious rooms, however, we regret to hear that there were some inconsistencies in our services that affected this experience. Regretfully the external laundry service had a technical problem which took longer than expected to solve, we were informed that they are working very hard to resolve this as soon as possible, sadly several hotels in the island were impacted by this.

We hope to have the opportunity to offer you our services once more in the near future.

Kind regards,
Melia Llana Management Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 december 2023

Långt ifrån fem stjärnor. Roomservice dålig. Buffé och frukostrestaurangen alldeles för liten. Få eller en och en halv a’ la carte restaurang. Väldigt lite dryck ingår i all inclusice. Trevlig personal.

Datum för vistelsen: december 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Steinar H
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Melia Cabo Verde Management, Other på Meliá Llana Beach Resort & Spa - All Inclusive - Adults only, svarade på det här omdömetSvarade 13 januari 2024
Google-översättning

Dear 295steinarh,


We regret to hear that our services were not able to meet your standards, this is not the kind of impression that we would like our guests to retain from their experience with us. We recommend our guests to feel free to contact our Guest Experience should they find that there is any aspect of our service that is not on par with their expectations.

Thank you for having chosen to stay at Melia Llana Beach Resort & Spa for your holidays and for the valuable time that you have set aside to share your feedback with us. We have no doubt that your feedback will help us to continue to improve our services and we hope to have the opportunity to change this perception on another occasion.

Kind regards,
Melia Llana Community Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 november 2023

Återigen var vi tillbaka på detta fantastiska hotell med sin fina atmosfär och känsla för sina gäster.
Poolen var underbar. Denna gång ljummet vatten. Havet så fantastiskt och så skönt i vattnet. Kristallklart blått vatten.
Maten i buffén var toppen.
Variation varje kväll.
Även lunchen.
Frukosten i buffén även den toppen.
Pure vida snack bar var även den bra till att äta god/enkel lunch.

Tack till alla fantastisk personal som är både trevliga och alltid glada.

Vår andra gång här gjorde bara att man vill komma tillbaka igen.

Vi kommer att boka snart igen.

Tack för denna gång och på återseende.

Varma hälsningar.
Christian och Jennie

Datum för vistelsen: november 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Christian G
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Management Team, Outro på Meliá Llana Beach Resort & Spa - All Inclusive - Adults only, svarade på det här omdömetSvarade 28 november 2023
Google-översättning

Dear Christiancgm,

Thank you having chosen Meliá Llana Beach Resort & Spa for your holidays and for taking the time to write a wonderful review on your holiday experience.

After having read your description on our hotel, we are very pleased to perceive that you have had a very enjoyable holiday at our hotel and that we were able to exceed your expectations. There is nothing more rewarding to us than to receive such a feedback from a guest as our main goal is to provide every guest a very satisfying holiday experience.

We would like to express our sincere appreciation once again for your valuable comments, we look forward to the pleasure of welcoming you as our guests again soon.

Kind regards,
Melia Llana Management Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 april 2023

Andra gången vi var där och i oktober blr den tredje gången. Allt är fantastiskt på det här hotellet, maten, rummen, anläggningen, servicen, sist men inte minst personalen, ett extra plus vill jag ge till en person som har kommit mitt hjärta nära är Cristiano som sköter om det mesta inom underhållningen på hotellet, han är bara bäst.

Datum för vistelsen: mars 2023
Restyp: Reste som ett par
Tack 458mauds
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Management Team, Other på Meliá Llana Beach Resort & Spa - All Inclusive - Adults only, svarade på det här omdömetSvarade 10 april 2023
Google-översättning

Dear 458mauds,

It is a treat reading your review and we are pleased to perceive that you have enjoyed your stay. It has been a pleasure having you with us and knowing that the amenities, the food our staff and the facilities have all contributed to such a positive experience.

We would like to thank you for having chosen Melia Llana Beach Resort & Spa for your holidays , your valuable contribution is much appreciated. We are already looking forward to having you with us in the near future.

Kind regards,
Melia Llana Management Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 mars 2023

Det var det bästa hotell vi bott på någonsin utomlands. Fantastiskt mat. Fantastiskt personal. Rummet fina och stora. Buffén utmärkt. A'la carte super bra. Poolerna sköna. Havet fantastisk underbart och så fint och vackert.
Finns bara bra att säga om detta hotell.
Upplevelsen var utmärkt.

Kommer komma tillbaka nästa år i mars igen. Som vi längtar.

Datum för vistelsen: mars 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Christian G
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Management Team, Other på Meliá Llana Beach Resort & Spa - All Inclusive - Adults only, svarade på det här omdömetSvarade 28 mars 2023
Google-översättning

Dear Christiancgm,

Thank you for having chosen Melia Llana Beach Resort & Spa for your holidays and for having set aside some of your valuable time to share your experience with us.

We thank you for both the positive and the not so positive points that you have brought to our attention in your description. we will continue to work hard to improve different aspects of our services each day. Since the satisfaction of our customers is and always will be our main goal, we are happy to kow that you had a lovely stay.

We thank you once again for your contribution and we look forward to the pleasure of welcoming you as our guests again in the near future.

Kind regards,
Melia Llana Management Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen