Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
28 personer tittar på det här hotellet
Expedia.com
239 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-10-09
Boka nu, betala på plats
Hotels.com
239 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-10-09
Boka nu, betala på plats
Lol.travel
221 US$
Se erbjudande
Melia.com242 US$
Travelocity239 US$
Trip.com225 US$
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (3 041)
Filtrera omdömen
3 041 resultat
Medlemsbetyg
2 048
699
207
64
23
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
2 048
699
207
64
23
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 3 041 omdömen
Omdömet skrevs 27 februari 2022

En mycket fräsch anläggning med fina faciliteter och rum. Bra service och trevlig personal fick en att känna sig riktigt välkommen. Maten var bra liksom öl och drinkar. Husvinet var si så där men går att dricka (till skillnad från andra ställen vi varit på). Även mousserande vin fanns.

Hotellet var endast knappt halvfullt på grund av COVID pandemin så det var inte fullaktivitet på alla områden. Hotellet gjorde dock allt för att man som gäst skulle kunna känna sig trygg (ex. krav på munskydd på vissa platser, kontroll av ev. feber innan inträde i restaurang liksom ständig avtorkning av möbler etc.).

Detta All Inclusive Hotell är helt klart ett av de bättre som vi har besökt

Datum för vistelsen: februari 2022
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack erikgA1078HN
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Llana Sensimar, General Manager på Melia Llana Beach Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 7 mars 2022
Google-översättning

Dear erikgA1078HN,


Thank you for having chosen Melia Llana Beach Resort & Spa for your holidays and for having set aside some of your time to share your review with us and with fellow travelers online.

We are truly pleased to read that you have had an enjoyable stay with us and that the different aspects of our services and hotel facilities as well as the friendliness of our staff have contributed to this memorable impression. It is very motivating to receive such a feedback as this is the aim towards which we work hard for each day.

It is with this impression in mind that we shall look forward to welcome you as our guests again in the near future.


Kind regards,
Melia Llana Management Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 februari 2022 från mobil enhet

Vi ger detta hotell 5+ . Jättebra all inklusive både på mat och dryck. Fantastiskt trevlig och alltid glad personal. Trevliga pooler och rummen likaså. Nära till stranden med 2 inramade "badvikar" så inte vinden kom åt och därför ingen fara för underströmmar.

Datum för vistelsen: februari 2022
Restyp: Reste som ett par
Tack kerstina933
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Llana Sensimar, General Manager på Melia Llana Beach Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 17 februari 2022
Google-översättning

Dear kerstina933,

We would like to thank you for allowing us the opportunity of accommodating you as guests at Melia Llana Beach Resort & Spa for your holidays and for the valuable time that you have set aside to share this wonderful feedback with us.

Reading your review was a treat, we are delighted to know that our service philosophy as well as the hotel installations and facilities have contributed to such an enjoyable holiday, we are glad that our team made you feel welcome right from the beginning. It was our pleasure to be able to provide you with the relaxation that you needed.

Your feedback has been most helpful, for which we are grateful, and we hope to welcome you back to our resort again soon.

Kind regards,
Melia Llana Management Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 mars 2020

Mycket trevlig resort med hög servicenivå. Fräscha, rymliga rum med fint badrum, sköna sängar och en balkong med möbler. Vi hade rum med havsutsikt, fina vyer. Flera poolområden som alltid var mycket fräscha med de bekvämaste solstolar som vi har upplevt, och det fanns alltid lediga stolar. Mycket bra all inclusive, varierade bufféer. Poolbaren erbjuder god lunch och grillning på kvällar. Goda viner, cava och drinkar. Och så finns det en mjukglassmaskin, mums! Rekommenderar en rundtur på ön!

Datum för vistelsen: mars 2020
2  Tack Agneta580
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Llana_Sensimar, Manager på Melia Llana Beach Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 20 mars 2020
Google-översättning

Dear Agneta580,


Thank you for allowing us the pleasure to accommodate you at Melia Llana Beach Resort & Spa for your holidays and for the valuable time that you have set aside to share this lovely review with us.

Reading your description was a treat we enjoyed, we are delighted that we were able to meet your expectations and we thank you for your kind compliments on the different services in different areas of our hotel. We hope that you will recommend our hotel to your family and friends and we hope to welcome you as our guests again soon.


Kind regards,
Melia Llana Management Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 februari 2020 från mobil enhet

Underbart hotell. Nära till stranden 2 min gångavstånd. Fint poolområde med aktiviteter om man vill vara med på det. Testade vattengympa super roligt. Var också med på en fantastiskt bra yoga med en mycket duktig yoga lärare. Rummet var stort med fin uteplats. Rent och snyggt. All personal var så underbara och hjälpsamma. Maten var över förväntan. Det var verkligen No stress. Åker gärna tillbaks.

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste med vänner
Tack 189839Irene
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Llana_Sensimar, Manager på Melia Llana Beach Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 2 mars 2020
Google-översättning

Dear 189839Irene,


Thank you for having chosen Melia Llana Beach Resort & Spa for your holidays to Cape Verde. We also would like to thank you for the time that you have set aside to share your holiday experience with us and with fellow travelers on Tripadvisor.

Having read each one of your through description we are very happy to perceive that you have enjoyed your stay with us and we are grateful for your kind acknowledgement of our facilities, the services and most especially your highlight on yoga. It is always very motivating when we receive such a positive feedback as it means we have been able to fulfill our main aim.

We are delighted that you will return, it will be our pleasure to welcome you to our hotel once again in the future.


Kind regards,
Melia Llana Management Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 februari 2020 från mobil enhet

Trevligt ställe, dock inget hotell i toppklass.
Sängkläderna och handdukarna är trasiga, sängtäcke tvättas inte efter varje gäst, det var riktigt äckligt!!

Personalen talar dålig engelska.
Maten varierar från spektakulär och fantastisk till oätbart!
Inte all mat är fräsch!
Det luktar bajs från avloppsrör i badrummet.

Sängarna bekväma, rummen städades varje dag, städerskorna gjorde riktigt bra arbete.
3,5 stjärnor på sin topp, dock inte fler :)

Datum för vistelsen: februari 2020
1  Tack 880bellap
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Llana_Sensimar, Manager på Melia Llana Beach Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 26 februari 2020
Google-översättning

Dear 880bellap,


Thank you for having chosen Melia Llana Beach Resort & Spa for your holidays and for having set aside some of your time to review our hotel.

We are sorry to read that we were not able to meet your holiday expectations, this is obviously not the impression that we would like you to retain from us. We appreciate and we welcome each feedback from our guests and consider them for the continuous improvement of our services, having said this we have taken duly note of your feedback and will discuss this with our team.

We hope that you will give us the opportunity of offering you our services once more by visiting us again in the near future.


Kind regards,
Melia Llana Management Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen