Brela Relax är ett trevligt och personligt mindre lägenhetshotell mellan Brela och Baska Voda. Bra med närheten till båda orterna även om vi föredrog Brela som är en liten charmig by med flera bra restauranger.
Köket i lägenheten är ett av de mer välutrustade vi haft på våra resor. Till och med diskhanddukarna byttes flera ggr. Vänlig ägare och trevlig personal. Mycket rent och välstädat. De 170 trappstegen till och från stranden kan vara en utmaning. Vi försökte se de som en chans till extra motion. Praktiskt med ett supermarket bara några trappsteg från lägenheten. Den mindre poolen uppskattades av de yngre barnen på hotellet men inte mycket att ligga vid under en hel dag (även om det fanns de som gjorde det). Grillplats/uteplats med möbler fanns där man kan tillaga sin egen mat. Tvättmaskin och gym fanns också att tillgå.
Vacker utsikt över havet.
Vägen till hotellet var inte helt enkel att hitta då hotellet inte ligger längs med Frankopanska (som är adressen) utan utmed en grusväg som ligger parallellt (ovanför).
Ett prisvärt alternativ om man inte drar sig för promenader och trappor!
Hur lätt var det att boka verksamheten? | Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten? |
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? | Hotellets skick på det stora hela |
Sängar och madrasser | Kök och redskap |
Rent badrum | Andra lokaler och bekvämligheter |