Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat & utsikt”
Omdöme om Konoba Galinac

Konoba Galinac
Rankad som nr 8 av 36 Restauranger i Brela
Certificate of Excellence
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 25 juni 2017 från mobil enhet

En av de bästa restaurangerna här.
Otrolig utsikt, maten i världsklass, bra viner, shuttle bus till & från Brela utan debitering.

Datum för besöket: juni 2017
1  Tack StefanLarsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (322)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

4044 av 322 omdömen

Omdömet skrevs 7 juni 2017 från mobil enhet

Makalös utsikt och suveränt med taxi som hämtar o lämnar gratis
Maten ok men miljön och personalen toppen.

Datum för besöket: maj 2017
Tack 616lenak
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 maj 2017 från mobil enhet

God middag i trevlig miljö. Efter solnedgång blev det kyligt men pigg personal fixade ett varmare bort mer i lä.
Idag åt vi kött i olika former och alla var nöjda. Semifreddo till dessert gjorde inte saken sämre-rekommenderas.

Datum för besöket: maj 2017
Tack Komp8
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 oktober 2016 från mobil enhet

Utsikten är magisk och maten likaså! Jag och mina kollegor hade en mycket god och trevlig kväll.

Datum för besöket: september 2016
Tack Fredrika B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 september 2016 från mobil enhet

Det bar lite rörigt innan vi kom på plats, men sedan väntade något väldigt gott. En fantastisk biffstek och en underbar utsikt med en vacker solnedgång. Absolut något att pröva om man är i krokarna.

Datum för besöket: september 2016
1  Tack mikaela298
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Konoba Galinac tittade också på

Brela, Split-Dalmatiens län
Brela, Split-Dalmatiens län
 
Brela, Split-Dalmatiens län
Brela, Split-Dalmatiens län
 

Besökt Konoba Galinac? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt