Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“FANTASTISKT”
Omdöme om Obid

Obid
Rankad som nr 2 av 36 Restauranger i Brela
Certificate of Excellence
Prisklass: 8 US$ - 36 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 4 augusti 2021 från mobil enhet

Rekommenderar ALLA som är i Brela att besöka Obid. Sjukt trevlig & proffsig personal, maten är helt fantastiskt god & uppläggen är så vackra.

Kan med handen på hjärtat säga att detta är en av de bästa restaurangerna jag ätit på någonsin.

Vi ses nästa år :)

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Pioneer51523647441
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (396)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 396 omdömen

Omdömet skrevs 4 augusti 2021 från mobil enhet

Vi åt middag här två gånger under vår vecka i Brela. Fantastiskt god mat! Tuna steak-en var den bästa tonfisken vi ätit. Goda viner och även alkoholfri öl (kyparen hade dock aldrig hört talas om alkoholfritt vin så där ligger Kroatien lite back). Knappt man orkade efterrätt :-) Vår favoritrestaurang i Brela.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack where2next2013
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 augusti 2020

Otroligt god mat och service! Väldigt populärt så boka bord, det är helt klart värt. Vi bokade bord och efterfrågade glutenfri dessert och det var inga problem att fixa!

Datum för besöket: september 2019
Tack josefing643
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 oktober 2019

Svårt att få bord. Beställ i förväg. Supergod mat och trevlig personal. Ligger vi utsikt över hamnen.

Datum för besöket: september 2019
2  Tack maggiesfarm2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 september 2019 från mobil enhet

Vi var fem tjejer som fick en fantastisk upplevelse
Vi åt en jättegod lunch med Tuna Tataki och Sebass.

Datum för besöket: september 2019
Tack lottas599
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Obid tittade också på

Brela, Split-Dalmatiens län
Brela, Split-Dalmatiens län
 
Brela, Split-Dalmatiens län
Baska Voda, Split-Dalmatiens län
 

Besökt Obid? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt