Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk lunch!”
Omdöme om Obid

Obid
Rankad som nr 2 av 37 Restauranger i Brela
Certificate of Excellence
Prisklass: 7 US$ - 34 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 30 september 2019 från mobil enhet

Vi var fem tjejer som fick en fantastisk upplevelse
Vi åt en jättegod lunch med Tuna Tataki och Sebass.

Datum för besöket: september 2019
Tack lottas599
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (396)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

711 av 396 omdömen

Omdömet skrevs 28 september 2019 från mobil enhet

Vi var här med företaget. Mycket bra mat och bra service. Drinkarna var goda och de hade Tomislav öl. Lätt en femma med tanke på prisnivån.

Datum för besöket: september 2019
Tack Henrik U
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 september 2019 från mobil enhet

Så bra service. God röra till det hemlagade brödet, procecco passade utmärkt. Förrätten var god tonfisk medans varmrätten var en magiskt god musseltagiatelle med chili och vitlök

Datum för besöket: september 2019
Tack kjanwald
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Restaurant_Obid, Public Relations Manager på Obid, svarade på det här omdömetSvarade 25 september 2019
Google-översättning

Thank You for Your kind review - we try hard to satisfy our guests!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 september 2019

Fräscht, bra mat, trevlig personal. var där två gånger och var nöjd båda kvällarna. Kom tidigt, det blir snabbt fullt.

Datum för besöket: september 2019
1  Tack Åsa H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Restaurant_Obid, Public Relations Manager på Obid, svarade på det här omdömetSvarade 25 september 2019
Google-översättning

Thank You for Your kind review - we try hard to satisfy our guests!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 september 2019 från mobil enhet

Missa inte denna restaurang! Deras tryffelravioli ”is to for for”! Och vänta inte till sista kvällen, troligtvis vill ni gå tillbaks.

Datum för besöket: september 2019
Tack 238madelenel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Restaurant_Obid, Public Relations Manager på Obid, svarade på det här omdömetSvarade 25 september 2019
Google-översättning

Thank You for Your kind review - we do everything to keep Your experience on the highest level!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Obid tittade också på

Brela, Split-Dalmatiens län
Brela, Split-Dalmatiens län
 
Brela, Split-Dalmatiens län
Baska Voda, Split-Dalmatiens län
 

Besökt Obid? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt