Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mysig middag”
Omdöme om Obid

Obid
Rankad som nr 2 av 37 Restauranger i Brela
Certificate of Excellence
Prisklass: 7 US$ - 34 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 24 september 2019 från mobil enhet

Så bra service. God röra till det hemlagade brödet, procecco passade utmärkt. Förrätten var god tonfisk medans varmrätten var en magiskt god musseltagiatelle med chili och vitlök

Datum för besöket: september 2019
Tack kjanwald
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Restaurant_Obid, Public Relations Manager på Obid, svarade på det här omdömetSvarade 25 september 2019
Google-översättning

Thank You for Your kind review - we try hard to satisfy our guests!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (396)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

913 av 396 omdömen

Omdömet skrevs 13 september 2019

Fräscht, bra mat, trevlig personal. var där två gånger och var nöjd båda kvällarna. Kom tidigt, det blir snabbt fullt.

Datum för besöket: september 2019
1  Tack Åsa H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Restaurant_Obid, Public Relations Manager på Obid, svarade på det här omdömetSvarade 25 september 2019
Google-översättning

Thank You for Your kind review - we try hard to satisfy our guests!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 september 2019 från mobil enhet

Missa inte denna restaurang! Deras tryffelravioli ”is to for for”! Och vänta inte till sista kvällen, troligtvis vill ni gå tillbaks.

Datum för besöket: september 2019
Tack 238madelenel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Restaurant_Obid, Public Relations Manager på Obid, svarade på det här omdömetSvarade 25 september 2019
Google-översättning

Thank You for Your kind review - we do everything to keep Your experience on the highest level!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 september 2019

Blev vår absoluta favorit i Brela/Baska Voda.
Energisk och kunnig personal som verkligen gör allt för att få sina kunder att känna att Obid är något extra. All mat var jättegod, men vi kan speciellt rekommendera Ravioli med Tryffelsås, Tuna Tartar och Beef Tataki.
Deras vinrekommendationer var också mycket bra. Missa absolut inte OBID

Datum för besöket: augusti 2019
Tack Bengt Z
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Restaurant_Obid, Public Relations Manager på Obid, svarade på det här omdömetSvarade 25 september 2019
Google-översättning

Review like this one always inspire us, thank You our dear guests!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2019 från mobil enhet

Önskar någon sagt detta till mig innan jag kom till Brela: Ät bara på Obid, ingen annan restaurang är i närheten så bra. Deras hemlagade pasta är magisk och de tillagar fisken med perfekt touch. I motsats till alla andra restauranger vi varit på så verkar de som jobbar här gilla mat och service, alla tar sitt jobb på allvar. Vi är galet nöjda! Missa inte detta grymma ställe!

Datum för besöket: juli 2019
Tack 597markusj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Restaurant_Obid, Public Relations Manager på Obid, svarade på det här omdömetSvarade 7 augusti 2019
Google-översättning

Your kind responses push us forward even more, thank You!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Obid tittade också på

Brela, Split-Dalmatiens län
Brela, Split-Dalmatiens län
 
Brela, Split-Dalmatiens län
Baska Voda, Split-Dalmatiens län
 

Besökt Obid? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt