Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ohotat bästa restaurangen i Brela!”
Omdöme om Obid

Obid
Rankad som nr 2 av 37 Restauranger i Brela
Certificate of Excellence
Prisklass: 8 US$ - 35 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 31 juli 2019 från mobil enhet

Önskar någon sagt detta till mig innan jag kom till Brela: Ät bara på Obid, ingen annan restaurang är i närheten så bra. Deras hemlagade pasta är magisk och de tillagar fisken med perfekt touch. I motsats till alla andra restauranger vi varit på så verkar de som jobbar här gilla mat och service, alla tar sitt jobb på allvar. Vi är galet nöjda! Missa inte detta grymma ställe!

Datum för besöket: juli 2019
Tack 597markusj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Restaurant_Obid, Public Relations Manager på Obid, svarade på det här omdömetSvarade 7 augusti 2019
Google-översättning

Your kind responses push us forward even more, thank You!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (396)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1317 av 396 omdömen

Omdömet skrevs 24 juli 2019 från mobil enhet

Vi besökte denna restaurang 3 gånger under vår semester, och den stack ut i mängden med en meny med lite roligare rätter, dock något dyrare prisläge. Allt väldigt gott! Duktiga på fisk och även tryffelpastan var riktigt bra. Trevlig personal men lite ojämn service. Bra vinlista också.

Datum för besöket: juli 2019
Tack jonask126
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Restaurant_Obid, Public Relations Manager på Obid, svarade på det här omdömetSvarade 7 augusti 2019
Google-översättning

Thank You for a kind review and friendly advices!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2019 från mobil enhet

En underbar upplevelse, men på grund utav rådande situation i köket kunde inte rätter levereras i tid. Kompensationen var mer än väl, kanske till och för mycket, underbar kypare.
Återkommer gärna!
5/5

Datum för besöket: juli 2019
Tack kasi92
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Restaurant_Obid, Public Relations Manager på Obid, svarade på det här omdömetSvarade 7 augusti 2019
Google-översättning

Responses like these always motivate us, thank You!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juli 2019 från mobil enhet

Under vårat besök var vi här vid två tillfällen. Utmärkt service och utmärkt mat vid båda tillfällena. Rekommendera varmt alla förrätterna samt pastan med tryffel, testade även några andra pastarätter men de kom inte riktigt upp i den världsklassnivå som tryffelpastan gjorde. Väldigt goda drinkar och bra viner. Rekommenderar att ta ett glas prececco till fördrink, väldigt gott.

Datum för besöket: juli 2019
Tack 193jonask
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Restaurant_Obid, Public Relations Manager på Obid, svarade på det här omdömetSvarade 7 augusti 2019
Google-översättning

Thank You for Your kind review, responses like these always push us forward!
Also thank You for Your advice!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juni 2019 från mobil enhet

Trevlig service och välsmakande mat. Barnen åt carbonara, den gick hem. Rekommenderar tryffelraviolin. Grymt god. Bläckfisken var fräsch och ok.

Datum för besöket: juni 2019
1  Tack christianfG4563ZB
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Obid tittade också på

Brela, Split-Dalmatiens län
Brela, Split-Dalmatiens län
 
Brela, Split-Dalmatiens län
Baska Voda, Split-Dalmatiens län
 

Besökt Obid? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt