Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Accueil adorable où l'on se sent comme chez soi”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
8 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
1 sovrum, 1 badrum, för 5
Cilaos, Arrondissementet Saint-Pierre

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 8 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Volcans07
La Chapelle-de-Surieu, Frankrike
Nivå 3 Skribent
18 omdömen
6 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 2 september 2017 för en vistelse i augusti 2017
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: augusti 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ohlungen
Paris
Nivå 6 Skribent
102 omdömen
52 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 61 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 18 januari 2017 för en vistelse i december 2016
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: december 2016
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
dant0ni0
Beau Bassin - Rose Hill
Nivå 2 Skribent
3 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 27 oktober 2016 för en vistelse i oktober 2016
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: oktober 2016
Resegrupp: Avec mon époux(se) / partenaire
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
okt 29 2016
Merci pour votre séjour chez nous ce fut un plaisir de vous connaitre et félicitations à monsieur pour son bon parcours et à une prochaine fois on espère.vous êtes super sympa biz
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
silex38
RIVES
Nivå 5 Skribent
67 omdömen
14 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 33 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 12 oktober 2016 för en vistelse i oktober 2016
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: oktober 2016
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
okt 29 2016
Merci pour votre séjour chez nous ce fut un plaisir de vous rencontrer
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Christoph ...
Saint-Paul, Reunion Island
Nivå 3 Skribent
23 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 11 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 29 september 2016 för en vistelse i augusti 2016
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: augusti 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum
Resegrupp: Avec mon époux(se) / partenaire
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt