Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Serekunda
Publicera
Inkorg
“Great villa, perfectly located!”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
16 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
4 sovrum, 4 badrum, för 9
Serekunda, Banjul Division

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 16 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Nederländska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Nederländska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Colleen S
Manchester, Storbritannien
1 omdöme
Omdömet skrevs 31 mars 2019 för en vistelse i mars 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: mars 2019
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Matthew B
London, Storbritannien
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 21 februari 2016 för en vistelse i februari 2016
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: februari 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: The outdoor area, children loved the swing seat
Resegrupp: Young Children
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Personer med funktionshinder
Äldre resenärer Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
shelaghdu ...
Birmingham, Storbritannien
Nivå 4 Skribent
26 omdömen
17 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 15 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 17 februari 2016 för en vistelse i januari 2016
Google-översättning

Datum för vistelsen: januari 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hotellets skick på det stora hela Kök och redskap
Andra lokaler och bekvämligheter Service
Gillade mest: Lucy the house keeper was lovely, expecting a baby very soon, so couldnt expect her to do very much
Gillade minst: Everything, did not stop, left immediatly
Resegrupp: Vänner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   No.
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
feb 22 2016
This person did not stay at our villa.

A location map identifying the location of the villa was sent to this person before arrival. This clearly identifies the location of the villa and its proximity to the beach, shops and Strip (a short walk).

The pool is an average size for this type of villa and is cleaned every day. Its size and that of the lovely terrace are clear from the photos on this website.

The photos on the website give a good indication of the inside of the villa. Electric lights are available at the touch of a switch for rooms that are deemed too dark!! Some people enjoy the shade on (regular!)hot days!

There is no office in any bedroom. We do have a computer and wifi which is available for use by guests.

We do not discriminate against people who are pregnant. Lucy has worked with us for many years and has plenty of people available to help her with any tasks she cannot currently manage. We also have another housekeeper and security guard.

At no point did this person contact us directly to express any concerns with the property.

Please see all other reviews for an accurate summary of our villa, of which we are very proud.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
glamgs
Zürich, Schweiz
Nivå 3 Skribent
16 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 3 februari 2016 för en vistelse i december 2015
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2015
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
feb 22 2016
This person did not stay at our villa.

This person's deposit was returned by us in full.

We cannot cover the cost of international bank transfers, particularly if we do not know how much a 3rd party's bank will charge.

We are happy to accept payment by Paypal if preferred.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
hannah347
Chesterfield, Storbritannien
Nivå 4 Skribent
37 omdömen
6 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 22 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 23 oktober 2015 för en vistelse i september 2015
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: september 2015
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt