Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Very Affordable Somewhat Basic Hotel”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 9 sidor till!
La Quinta Inn & Suites White Plains - Elmsford
Rankad som nummer 2 av 4 hotell i Elmsford
Omdömet skrevs februari 26 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2013, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack jeff672
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (379)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

320324 av 379 omdömen

Omdömet skrevs december 25 2012
Google-översättning

  • Bodde här: December 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med La Quinta
1  Tack oscar3217
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs december 6 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: I believe smoking is allowed on the second floor, so I would request the first floor if you don' ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: December 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack party-of-5-ny
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 26 2012
Google-översättning

  • Bodde här: November 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med La Quinta
Tack larrysK7435MN
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs november 20 2012
Google-översättning

  • Bodde här: November 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack mkpHartsdale_NewYork
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Elmsford
2,1 km bort
Comfort Inn & Suites
Comfort Inn & Suites
Nr 1 av 1 i Hawthorne
153 omdömen
1,9 km bort
Hampton Inn White Plains / Tarrytown
1,9 km bort
Extended Stay America - White Plains - Elmsford
Visa priser
Visa priser
Visa priser
2,4 km bort
Courtyard by Marriott Tarrytown Westchester County
4,4 km bort
Tarrytown House Estate on the Hudson
2,2 km bort
Sheraton Tarrytown Hotel
Sheraton Tarrytown Hotel
Nr 7 av 7 i Tarrytown
513 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt La Quinta Inn & Suites White Plains - Elmsford? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om La Quinta Inn & Suites White Plains - Elmsford

Adress: 540 Saw Mill River Rd, Elmsford, NY 10523-1023
Telefonnummer:
Region: USA > New York > Westchester County > Elmsford
Bekvämligheter:
Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 2 av 4 hotell i Elmsford
Prisklass: 847 kr - 1 507 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:2,5-stjärnigt — La Quinta Inn & Suites White Plains - Elmsford 2.5*
Antal rum: 98
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, LaQuinta, Booking.com, TripOnline SA, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med La Quinta Inn & Suites White Plains - Elmsford. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
La Quinta Inn And Suites Elmsford
La Quinta Inn & Suites Elmsford Hotel Elmsford
La Quinta Elmsford
Elmsford La Quinta

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt