Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Il paradiso esiste!!!”
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
12 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
4 sovrum, 3 badrum, för 10
Pancole, San Gimignano, Toscana

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 12 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Crisfrux
Nivå 1 Skribent
2 omdömen
Omdömet skrevs 31 juli 2020 för en vistelse i juli 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 31 2020
Buongiorno,
grazie mille a voi, siete stati degli ospiti perfetti! Cordiali Saluti, Giulia
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
kasdia
Barcellona Pozzo di Gotto, Italien
Nivå 6 Skribent
91 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 79 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 6 juli 2020 för en vistelse i juni 2020
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juni 2020
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 31 2020
Buongiorno,
grazie infinite per le belle parole! Cordiali Saluti, Giulia
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
marcobole ...
bologna
Nivå 6 Skribent
115 omdömen
11 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 117 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 5 januari 2020 för en vistelse i januari 2020
Google-översättning
3
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: januari 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 16 2020
Gen.mo Marco,
grazie infinite per le belle parole. E' stato un piacere!

Un Saluto
Giulia
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
martinaka ...
Otelfingen, Schweiz
1 omdöme
Omdömet skrevs 3 juni 2019 för en vistelse i april 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 3 2019
Dear Martina,
Thank you so much for your words! I am so glad to read that you enjoyed your stay in our holiday home. As you have well mentioned, the villa offers an excellent location to reach San Gimignano (5 km) and all facilities. Please say hello to everybody from Tuscany!

A warm hug to you all
Best Regards
Giulia
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Steffi G
1 omdöme
Omdömet skrevs 18 januari 2019 för en vistelse i augusti 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 20 2019
Dear Steffi,

Thank you so much for your kind words. We are glad to know you had a good time during your holiday at Villa La Francigena

Say 'hello' to all your family from us

With our Best Regards
Giulia
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt