Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Excellent”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
28 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
2 sovrum, 2 badrum, för 5
Taos, Taos County, New Mexiko

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 28 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Omdömet skrevs 12 mars 2020 för en vistelse i mars 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: mars 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
jul 10 2020
Just love the ring of "perfect!" We lived in the cabin for 20 years ourselves and when we walked out the door decided to leave our special New Mexican collection for our guests to enjoy as they walked in. So happy that you appreciated our detailed nature! Come see us again.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Saskia W
1 omdöme
Omdömet skrevs 10 januari 2020 för en vistelse i december 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 10 2020
So happy to hear of your wonderful Canyon View experience! We do put ourselves totally into detail mode when caring for our home and guests. And, snow on Xmas day! It doesn't get any better than that (of course we ordered it especially for you!) Come see us again!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
fpineda2
1 omdöme
Omdömet skrevs 19 oktober 2019 för en vistelse i oktober 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: oktober 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
nov 13 2019
So happy to hear that "Canyon View was the place to be" for your birthday! Hope to see you again for many more (and all your other family members as well!)
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
KDallas11
Dallas
Nivå 3 Skribent
12 omdömen
4 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 12 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 4 september 2019 för en vistelse i augusti 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 13 2019
Thank You so much for taking the time out of your busy day to write such a great review! My husband and myself lived in that cabin for 20 years, and put a lot of thought (loving-care and kindness) into the furnishings and functionality for our guests. So happy that you had this memorable experience, and may you come back and visit us again very soon!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
jameswil7 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 28 februari 2019 för en vistelse i mars 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: mars 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
mar 16 2019
Thank You so much for taking the time out of your busy day to tell other travelers your experience of Canyon View! And, so happy to hear that you enjoyed it a much as we did for the 20+ years we lived in it! Make sure you check in with us next trip to Taos.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt