Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“What a winter wonderland!”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
28 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
2 sovrum, 2 badrum, för 5
Taos, Taos County, New Mexiko

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 28 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

tomnglor
Spring, Texas
Nivå 3 Skribent
10 omdömen
Omdömet skrevs 4 januari 2019 för en vistelse i december 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 17 2019
So happy to hear of your wonderful Canyon View experience! My husband and I lived in that cabin for 20 years, and have many, many amazing memories (and photos!) And the snow, indeed, an added bonus that it snowed while you were here. A great Holiday memory for you! Please do come see us in the summer, the fall too (my favorite time of year here!)
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
aldarapea ...
Brenham, Texas
1 omdöme
Omdömet skrevs 13 oktober 2018 för en vistelse i september 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
okt 23 2018
We are so happy to hear of your great Canyon View experience! And, we simply love our repeat guests! I do know how magical it was for you seeing a double rainbow upon arrival, and hearing the coyotes sing to you that same night; indeed a very special place. Great to meet you and look forward to your next visit!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Explorati ...
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 9 september 2018 för en vistelse i september 2018
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: september 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 12 2018
Happy to hear that you enjoyed our cabin; we lived there ourselves for 20 years (and today, are not too far away!) We do our best to personally meet all of our guests, and it indeed was a pleasure to meet you! Thank you for sharing the purpose of your visit, which was to get some writing done (Stuart Wilde, the nationally renowned British author lived in this cabin, and wrote four books called "The Taos Quintet" while there! So what a great choice!) Coming to a tourist town on a holiday weekend (Labor Day), yes indeed --you will experience campers on route to their destination! Again a pleasure to meet you and happy writing!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
daisylaja ...
Hutchinson, Kansas
1 omdöme
Omdömet skrevs 19 augusti 2018 för en vistelse i maj 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: maj 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 21 2018
Well, what an absolutely "Sweet" review of your Canyon View experience! We lived in that cabin for 20 years, and felt blessed every day. We still live in Taos Canyon (love it too much to leave it behind!), and feel very fortunate to be able to share this magical space now with our guests.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
jvanheuse ...
Amsterdam, New York
1 omdöme
Omdömet skrevs 22 juni 2018 för en vistelse i maj 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: maj 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 25 2018
John, thank you sharing your experience at Canyon View with our listening audience! Many others have expressed the "peaceful" quality, and the "hummingbird energy" as a sort of magical blend. Come back and see us any time"old friend"!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt