Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Londolozi Varty Camp
Våra onlineresepartner har inga priser för det här boendet, men vi kan söka efter andra alternativ i Londolozi Private Game Reserve
Visa tillgängliga hotell
Hotell i närheten
Arathusa Safari Lodge(Sabi Sand Game Reserve)
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Lion Sands - Tinga Lodge(Kruger National Park)
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Restaurang
Skukuza Rest Camp(Kruger National Park)
Visa hotell
  • Fri parkering
  • Pool
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Visa hotell
Machai Lodge(Hazyview)
Visa hotell
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Visa hotell
  • Fri parkering
  • Pool
Omdömen (190)
Filtrera omdömen
190 resultat
Medlemsbetyg
183
2
4
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
183
2
4
1
0
FiltreraAlla språk
Listan uppdateras ...
160165 av 190 omdömen
Omdömet skrevs oktober 22 2012 från mobil enhet
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
londolozigamereserve, General Manager på Londolozi Varty Camp, svarade på det här omdömetSvarade januari 29 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 5 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Being a photographer with heavy equipments all the time, I always prefer a room that is not far a way from the camp's main area. Although that is still a bit far away from where you ride the safari vehicle but it would still be easier for me.
  • Bodde här: Juli 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
londolozigamereserve, General Manager på Londolozi Varty Camp, svarade på det här omdömetSvarade september 17 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 23 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Juni 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade juli 3 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 14 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Maj 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
londolozigamereserve, General Manager på Londolozi Varty Camp, svarade på det här omdömetSvarade juni 15 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs maj 24 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Loved room #8
  • Bodde här: Maj 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
londolozigamereserve, General Manager på Londolozi Varty Camp, svarade på det här omdömetSvarade maj 28 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen